Mustafa Cengiz'den o transfer için şaşırtan açıklama

12.07.2018 - 09:43 | Son Güncellenme: 12.07.2018 - 12:43

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Cengiz, "Herkes başka transferler yaptığımızı düşünüyor ama benim haberim yok" dedi.

Mustafa Cengiz'den o transfer için şaşırtan açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu toplantısının ardından Habertürk'e özel transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çağlar Şahin Akbaba için açıklama

Cengiz, adı Sarı-Kırmızılı kulüple anılan Karabük'ün genç eldiveni Çağlar Şahin Akbaba için henüz teklifte bulunmadıklarını ifade etti.

"Benim haberim yok"

Finansal sıkıntılara rağmen Fatih Terim'in raporu doğrultusunda eksik bölgeleri takviye etmeye çalıştıklarını söyleyen Cengiz, Çağlar durumuyla ilgili olarak ise gündemdeki haberleri yalanlayarak "Herkes transfer yaptığımızı söylüyor ancak benim haberim yok" ifadelerini kullandı.

Albayrak 'transfer bitti' demişti

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da geçtiğimiz gün teknik direktör Fatih Terim, gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya gelmiş ve yerli bir kaleci almak istediklerini açıklamıştı.

Transferi doğrulamıştı

Bu sözlerin ardından Çağlar ismi daha da güçlenirken, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sürpriz bir şekilde transferi doğrulayıp "Çağlar'la anlaştık" demişti.

Karabükspor Başkanı Radyospor'da açıklamıştı

Öte yandan Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili olarak Abdurrahim Albayrak bir açıklama yapmış ancak bize gelen resmi bir teklif yok, belge ya da talep yok. Çağlar bize soruyor, 'Başkanım böyle bir görüşme yaptınız mı?' diye… Acaba menajeriyle mi konuşup imza attılar, bunun hakkında da bilgim yok. Çağlar Şahin ile ilgili olarak kafamızda 750 bin Euro fiyat vardı. Eski yönetimden yöneticimize de sordum, 'Resmi teklif yok ancak ilgili var' dedi. Şu anda Çağlar Şahin Akbaba için belirlediğimiz bonservis 750 bin Euro. Bir dahaki satışından pay da istiyoruz. O da bir profesyonel. Galatasaray'a gitmek istiyor” demişti.

Senin için hazırladığımız haberler