Mustafa Denizli: "Biz bu ligin güçlü takımlarından biriyiz"

26.01.2019 - 16:25 | Son Güncellenme: 26.01.2019 - 19:25

Mustafa Denizli: "Biz bu ligin güçlü takımlarından biriyiz"

Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli, Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Hedeflerimizi yakalamak için mücadele edeceğiz"

Başakşehir'in ligdeki durumunu biliyoruz. Liderliğini sürdürmek hatta her şartta sürdürmesi olağan. Biz de kendimize sene başında koyduğumuz hedefleri yakalamak için mücadele edeceğiz. Tek kayde ligi her tarafı özellikle üst sıraları ilgilendiren bir 90 dakika oynayacağız.

"Son derece ağır geçen bir Alanya maçı oynadık"

Son derece ağır geçen Alanya maçı. Hem 120 dakika oynadığımız hem de 10 kişi oynadığımız bir maç. Takım üzerinde yorgunluk doğaldir. Bunu telafi etmek için çalışmalarımıza başladık. Maç saatine kadar da fizik kapasitesine ulaşabiliriz diye düşünüyorum.

"Birçok oyuncumuz yok Başakşehir maçında

Sadece bu maçta aramızda birkaç tane arkadaşımız var. Kart durumuyla ilgili. Diagne, Veysel ve Josue. Diğer taraftan Khalili aramızda olmayacak. Zaten ben geldiğimden beri hiç olmadı. O bakımdan Koita'nın durumu bizim için önemli. O da parça parça takım çalkışmalarına aktılabiliyor. Bütün bunlar bizim mazeret olsun diye söylemiyorum Başakşehir maçının öncesinde. Bütün bunlar bizim maç için hangi planları yapmamızı gerektiren faktörler olarak önümüzde duruyor. Bunları değerlendireceğiz.

"Başakşehir hem önemli hem de değerli bir rakip"

Başakşehir'in Türkiye kupasında oynadığı maç onların kendine adına sürpriz bir şekilde bitti. Kupada bu tür sonuçlar olabilir. Dolayısıyla Başakşehir'in bizim için hem önemli hem de değerli bir rakip olduğunu biliyoruz. Biz bu ligin güçlü takımlarından biriyiz. Ortaya çok güzel futbol çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her türlü sonuca açk bir 90 dakika bzii bekliyor.

"Güzel bir 90 dakika bizleri bekliyor"

Taraftarlarımız takımımızın yanında. Önemli katkı sağlamaya devam ediyor. Hem bu sayıyı artıracağız hem bu katkıyı artıracağız. Dolayısıyla Kasımpaşa camiası takımından bu sene bizim verdiğimiz sözlerin gerçekleşeceğini sezon sonunda görecektir. Tüm futbolseverelere önemli, güzel bir 90 dakika yaşatacağımızı ben düşünüyorum ve vaat ediyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler