Mustafa Denizli'den Beşiktaş'a forvet önerisi!

14.01.2018 - 19:45 | Son Güncellenme: 14.01.2018 - 19:45

Mustafa Denizli'den Beşiktaş'a forvet önerisi!

Mustafa Denizli, takımların son durumunu ve transfer hamlelerini TRT Spor'da değerlendirdi.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Mustafa Denizli'den Ozan Tufan yorumu

"Ozan'ın Fenerbahçe'den ayrılacak olması iki taraf için iyi olmaz. Ozan umut verici bir oyuncu. Milli takımda oynuyor. Ozan'ın işi karışık! Fenerbahçe cephesinden baktığınızda ligde 17 maç ve kupa maçları var. Anormal sebep yokken bir takımdan bir oyuncu kolay kolay ayrılmaz. Ozan, Fenerbahçe'de oynamış ise her ülkenin takımında forma giyer."

"Türkiye'nin dört büyük kulübünde yerelcilik çok önemli. Fatih Hoca'nın daha önce görev almış oyuncuları altyapıya getirmesi mutlaka katkı sağlayacaktır. Burada asıl esas futbolcunun kendisi olacaktır. Dolasıyla teknik adam yetiştirilmez, yetişir. Teknik adamlık öğretilecek değil öğrenilecek bir meslektir."

"Futbolda sistemlere  bakıldığında yeni sistemler alternatif üretilir. Futbola zevk veren tempo ve oyuncuların performansıdır. Kurallar zamanla değişirse yeni sistemler olur. Artık bloklar denen bir sistem kalmadı."

Emre Belözoğlu'na övgüler

"Emre Belözoğlu çeşitli takımlarda oynadı ve Fenerbahçe'ye ciddi katkılarda bulundu. Emre, Fenerbahçe'de başarılı oldu ama Terraneo'nun gelmesiyle, gitmesi hem Fenerbahçe için hem de Emre için iyi olmadı. Takımdan buruk ayrıldı ama Fenerbahçe maçlarında seyircisinden her zaman alkış alıyor. Emre,Fenerbahçe camiası tarafından benimsenmiş bir oyuncu."

"Ben Aykut Hoca'nın 'Bu kadro şampiyonluk için yeterli.' demesine katılıyorum. Beşiktaş da forvet adayı olarak  Slimani'yi daha iyi  görüyorum ama bu oyuncuda da istikrar yok. Negredo olmaz, Giroud gelirse takıma Beşiktaş çok iyi bir iş yapar.

Quaresma, Beşiktaş'tan ayrılırsa hucüm gücü çok ciddi sorunlar yaşar. Quaresma, Avrupa'da en çok kanat topu getiren bir oyuncu. Quaresma'yı Beşiktaş'ın bırakacağını düşünmüyorum.

Emre Mor, Galatasaray için mutlak ihtiyaç bir oyuncu değil."

Asamoah yorumu

"Asomoah, Galatasaray için tek alternatif oyuncu değil. Eğer Galatasaray isterse o mevkiye çok rahat transfer yapar. Asomoah şu an boşta değil ki zaten... Neden bıraksın takımı şampiyonluğa giderken? Kontratı var. Dolasıyla Galatasaray için sol bek transferi sorun değil."

Senin için hazırladığımız haberler