Mustafa Denizli'den flaş yorum: 'Başakşehir açık ara şampiyon...'

18.03.2018 - 14:15 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 14:15

Mustafa Denizli'den flaş yorum: 'Başakşehir açık ara şampiyon...'

Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçını TRT Spor'da değerlendirdi.

Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Mücadeleci bir Başakşehir sahadaydı"

"Bir takım büyük takımlara karşı bir şeyler hissedebilir mi? Başakşehir takımı bir zirve yapıyor, bir dip yapıyor. Aslında ben bu hafta Emre'siz, Epureanu'suz Başakşehir'e şans vermiyordum. Doğru dürüst Beşiktaş'ın bugün net pozisyonu yok. Başakşehir takımı oyun olarak olsun, mücadele etme olsun; birbirini tamamlayan bir Başakşehir takımı vardı."

"Beşiktaş avantajı değerlendiremedi"

"Caicara kırmızı kart gördü, 10 kişi kalmış bir Başakşehir'e karşı Beşiktaş önemli bir avantajı değerlendiremedi. Bugün Napoleoni önemli işler yaptı. İstikrar abidesi Atiba ayağından çok top kaçırırken çok hata yaptı. Talisca ve Negredo hava toplarından üstün oyuncular ama bugün bir türlü kaleyi bulamadılar."

"Sağ parselasyonunu en iyi kullanan Başakşehir"

"Ligde en fazla top tutan oyuncu Adebayor, o da bugün sahanın en iyilerindendi. Her şeye rağmen Elia çok güven verirken, İrfan yine başarılı oynadı. Mahmut sahada bir beyin gibiydi. Da Costa da maç eksiğine rağmen iyi oynadı."

"Başakşehir çok kaliteli bir takım"

"Başakşehir takımın oyuncuları oldukça kaliteli ayaklar var. Lig'de en fazla asist yapan oyuncu grubu Başakşehir'de olup, Emre gibi bir orta saha virtüözüne sahipler."  AJANSSPOR

Başakşehir'e övgü

"Bugün sahada siyah-beyaz tablo vardı. Bunun siyah tarafı Beşiktaş, beyaz tarafı Başakşehir'di. Trabzonspor da dahil 5 takım arasında bir play-off üzerinden maçlar yapılsa Başakşehir açık ara şampiyon olurdu."

Senin için hazırladığımız haberler