Mustafa Göksu: ''Bir şehrin mukadderatıyla oynuyorsunuz''

18.04.2021 - 19:21 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 19:25

TFF 1. Lig'de Akhisarspor ve Altınordu karşı karşıya geldi. Akhisarspor'da Mustafa Göksu, maç sonu açıklamalarda bulundu ve hakemlerle ilgili konuştu.

Mustafa Göksu: ''Bir şehrin mukadderatıyla oynuyorsunuz''

Akhisarspor, TFF 1. Lig'in 31. haftasında Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Akhisarspor’un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, ''Mücadeleyi hiç bırakmadık bırakmayacağız. Sonuna kadar da devam edeceğiz' dedi. 

'Ne kadar iyi oynarsanız oynayın gol önemli'

İyi bir futbol oynadıklarını belirten Göksu, ''İki takım da iyi mücadele verdi. Erken bir penaltı golü ilk devre bizim oyun düzenimizde olumsuzluk yaptı ama bugün gerçekten iyi biri oyun oynadık. Futbolda ne kadar iyi oynarsanız oynayın gol önemli. 3. Bölgeye kadar gelip de gol kaçırdığınız zaman neticeye tesir ediyor. Bu oyun düzeni mücadele devam etti'' şeklinde konuştu.

Göksu'dan hakem tepkisi

Karşılaşmanın hakemleriyle ilgili tepki gösteren Göksu, ''Hakem arkadaşlarımızdan bu şekilde basit hatalar yapmamalarını istiyorum. Bir şehrin mukadderatıyla oynuyorsunuz. İnşallah biz de takım olarak bu 3 maçı kazanıp neticeyi bekleyeceğiz'' diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler