Mustafa Kaplan'dan Tyler Boyd açıklaması

03.01.2020 - 18:02 | Son Güncellenme: 03.01.2020 - 18:02

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, transfer yasağını kaldırdıkları takdirde Tyler Boyd'u transfer etmek istediklerini söyledi.

TRT Spor'a konuşan Mustafa Kaplan transfer yasağının kaldırılması için büyük uğraş verildiğini söylerken, "Başkanımız geldiği günden beri transfer yasağını kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim alternatif planlarımız var. Herkes Ankaragücü için taşın altına elini soktu. Fatih başkan bizi göreve çağırınca hiçbir şey konuşmadan görev aldık. Yasak kalkarsa transfer yapmak istiyoruz. Perdenin arkasında işler yapmak zorundayız. Geçen sene bunu 24 saat içinde yapmıştık. Yasak kalkınca transfer edeceğimiz oyuncular belli. Transfer yasağı kalkarsa Boyd'un da gelmesini isteriz. Bizim belirlediğimiz mevkiler var. Lige 2. yarı iyi girmek istiyoruz" dedi.

Eski futbolculara seslendi

Geçmişte dönük alacakları olan oyunculara seslenen Mustafa Kaplan, "Geçmişte Ankaragücü'nde oynayan oyunculara seslenmek istiyorum. Alacakları var ama başkanımız çözmeye çalışıyor. Onlar da fedakarlık yapmalı. Transfer yasağını kaldırmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler