Mustafa Saral: Galatasaray maçında şartlar eşit

17.11.2017 - 16:24 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 16:24

Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Galatasaray'a 800 küsür bilet verildi

"Zor bir maç. Sonuç olarak ligin birincisi ve ikincisi oynayacak. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İyi olan kazansın. Sonuç olarak her iki takımda başarılı. Eşit olarak görüyoruz. Kıyaslama yapmaktan ziyade böyle yorumlamak lazım. İyi olan, günüde olan kazansın. Biz zaten iki senedir bilet konusunda bir uygulama yapıyoruz. Deplasman takımına belli bir kontenjan ayırıyoruz. Bunu her takım için yapıyoruz. Bu Galatasaray için de geçerli. 800 küsür tane bilet verildi. "

Emenike gündemimizde yok

"Emenike ile ilgili bir niyetimiz yok. Biz öyle bir transfer görüşmesi yapmıyoruz. Galatasaray maçı ile birlikte başlayan yoğun bir döneme giriyoruz. Her takım transfer döneminde çalışmasını yapar. Bizim bu üç günlük maç trafiğinden nasıl çıkacağız bilmiyoruz. Bu bizi nasıl etikleyecek bilmiyoruz. İlk etapta stoper takviyesi olabilir. Oynayan tüm orta saha oyuncuları bizim için önemli"

Yaş ortalaması yüksek takımız, rotasyon kaçınılmaz

"Avrupa'ya sizi lig taşıyor. Biz Avrupa'da sürekli kalmak istiyoruz. Galatasaray maçıyla birlikte üç günde bir maç yapacağız. Hoca mutlaka rotasyon yapmak zorunda. Bazı maçlarda bazı oyuncuları kollamamız lazım. Yaşlı bir takımız ve Epureanu mesela 23 tane resmi maça çıkmış şimdiden"

Kalan iki maçı kazanırsak gruptan çıkıyoruz

"Teknik ekibin ve sağlık ekibinin doğrultusunda karar veriliyor. Biz iki maçı da kazanırsak zaten gruptan çıkıyoruz. Hocamınız ve sağlık ekibinin kararları önemli. Ludogorets maçı önemli bir maç. Biz sezon başı kıymetli bir kadro kurduk. Kerim Frei bizim için önemli bir değer. Tunay geçen sezon Kasımpaşa'da çok önemli performans göstermiş isim. Gökhan İnler keza öyle. Bu oyuncular sıcak olmalı ki bize katkıları olsun. Galatasaray maçında Mahmut kesin oynacak, Emre'nin durumu bu akşam belli olacak"

İleride ortaklık olabilir

"Beinspor'un sahiplerinin kulübü satın alacağı yönünde bir konu yada görüşme olmadı. Daha önce başkanımız zaten çıktığı televizyon programında açıklamıştı. Ortaklık olabilir zaten başkanımız bunu açıkladı. Sermaye ortaklığı demek kulübün önünü açmak demek. Şuan gelen bir teklif yok."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler