Muzip Rosier, Aboubakar'ın yanında! Mikrofonu aldı ve...

24.01.2021 - 21:38 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 21:50

Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier, 2-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından oldukça neşeliydi. Rosier, takım arkadaşı Vincent Aboubakar'ı yayıncı kuruluşa röportaj verdiği anda güldürmeye çalıştı. Aboubakar o anlarda ne yaptı? İşte Rosier'in Aboubakar ile o anlardaki iletişimi ve detaylar...

Muzip Rosier, Aboubakar'ın yanında! Mikrofonu aldı ve...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier, 2-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından takım arkadaşı Vincent Aboubakar'ı güldürmeye çalıştı. Fransız sağ bek, Aboubakar konuşurken neler yaptı? İşte detaylar...

Aboubakar'a yakın ilgi devam ediyor

Yakın zamanda annesini kaybeden Aboubakar Türkiye'ye döndüğünde takım arkadaşları ve Beşiktaş ailesi golcü oyuncuyu çok iyi bir şekilde karşılamış ve Kamerunlu futbolcu da bu ilgi sebebiyle duygulanmıştı.

Rosier, Aboubakar'ı güldürmeye çalıştı

Aboubakar'a yakın ilgi devam ediyor. Göztepe maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'a Aboubakar röportaj verirken, Rosier arkadaşını güldürmeye çalıştı. Aboubakar, arkadaşının muzip tavrını gördüğünde gülümsedi. 

Rosier mikrofonu kaptı ve Aboubakar'a soru sordu

Rosier de röportaj esnasında muhabirin elinden mikrofonu aldı ve maçın adamının kim olduğunu Aboubakar'a sordu. Rosier, "Maçla ilgili duyguların neler ve maçın adamı kim?" diye sordu. Aboubakar ortaya karakter koyduklarını söyledi. Sonrasında iki futbolcu birbirine sarıldı ve röportaj sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler