Nabil Dirar'dan maç sonu itiraf

12.05.2019 - 00:12 | Son Güncellenme: 11.05.2019 - 21:15

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi evinde Akhisarspor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi takımın gollerini Roberto Soldado ve Nabil Dirar kaydederken, deplasman ekibinin tek golü Helder Barbosa'dan geldi. Sarı-Lacivertliler Soldado ile bir penaltıdan da yararlanamadı.

Bu sonucun ardından puanını 40'a çıkaran Fenerbahçe 10. sıraya yükselirken, Akhisarspor 25 puanla ligin son sırasında kaldı ve küme düştü.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Nabil Dirar, şöyle konuştu:

"Bu akşam gösterdiğim performanstan dolayı mutluyum. Galibiyetten dolayı da mutluyum. 2-0'ı da buldukl ama ilk yarı bitmeden önce kırıcı olabilecek bir gol yedik. Rakibimiz ondan sonra daha gayretliydi. Biz de 3. gol için pozisyonm bulduk ama atamadık. Uzun zamandır Akhisar karşısında kazanamıyorduk. Bu galibiyet daha anlamlı oldu. Geçen sene kupada ve ligde kaybetmiştik. Bu yüzden bu gece biraz daha önemliydi. Güzel bir gol attım. Çok da fazla gol atmadığım için bu akşamki gole daha çok sevindim. Isla çok güzel pas verdi. Golden daha önemlisi kazanmaktı."

Senin için hazırladığımız haberler