Naby Keita, derbide yok!

03.01.2020 - 17:00 | Son Güncellenme: 03.01.2020 - 17:00

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, Everton ile karşılaşacakları FA Cup maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Keita derbide yok"

Sheffield United ile oynanan maçın öncesi ısınmada sakatlanan Naby Keita hakkında sözlerine başlayan Klopp, "Bugün durumu belli olacak. Ama şunu söyleyebilirim ki; Everton karşılaşmasında forma giyemecek" dedi.

Minamino oynayacak mı?

Salzburg'dan transfer edilen Minamino'yu da değerlendiren Alman çalıştırıcı, "Bizimle 3 antrenman yaptı. Bu çok fazla değil, ama iyi bir durumda bize geldi. Maç durumuna göre bakacağız" şeklinde konuştu.

"Maça hazır olmalıyız"

Klopp, "Carlo'nun açıklamalarını bu sabah okudum ve maça hazır olmalıyız. Bu yüzden kalabalık bir oyuncu grubuna ihtiyacımı var. Tek avantajımız bu. Bir şey olmazsa Rhian pazar günü bizimle olacak. Clyne sakatlık sonrası iyileşiyor. Şu an onun için fazla söyleyecek bir şey yok." açıklamasını yaptı.

"Teklifi kabul etmezdi..."

İtalyan teknik adam Ancelotti hakkında da konuşan Klopp, "Carlo tanıdığım en zeki insanlardan biri ve Everton iyi bir takım olmasaydı bu teklifi kabul etmeyecekti. Carlo bu takımı iyi duruma getirebilecek biri." ifadelerini kullandı.

Derbi ne zaman?

Liverpool - Everton FA Cup 3. Tür maçı pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler