Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann Ölüm Tehditleri Aldı

15.04.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 18:47

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Villarreal'e elenen Bayern Münih'te, teknik direktör Julian Nagelsmann, 450 kişiden ölüm tehididi aldığını açıkladı.

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann Ölüm Tehditleri Aldı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde Bayern Münih ile Villarreal karşı karıya geldi. İlk maçı İspanya'da 1-0 kaybeden Bayern Münih, rövanşta ise 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç ile sürprize imza atan Villarreal, Almanlar'ı şoka uğrattı.

Nagelsmann ve annesine zorbalık yapıldı

Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal'e elenmeyi hazmedemeyen taraftar, teknik direktör Julian Nagelsmann'a tehditler savurdu. Genç teknik adam, sosyal medya hesabından kendisine ve annesine karşı yapılan zorbalığı açıkladı.

"450 ölüm tehdidi almak farklı bir durum"

Muhabirlere yaptığı açıklamada Nagelsmann, şu ifadeleri kullandı: "Eleştirilerle iyi başa çıkabilirim. Ancak Instagram'dan 450 ölüm tehdidi almak farklı bir durum. Genelde her maçtan sonra kazansak da kaybetsek de yaşıyordum."

"Annemi de vurmak istiyorlar"

"Aslında okumuyorum ve çok mesaj siliyorum. Birçok insanın beni öldürmek istediği açık. Ama hiç ilgisi olmayan annemi de vurmak istiyorlar. Önemsemiyorum. İnsanlar istediklerini yazabilir ama bu yazdıkları biraz fazla, anlayamıyorum."

Nagelsmann'ın Bayern Münih karnesi

Bu sezonun başında Bayern Münih'te teknik direktörlük koltuğuna oturan Julian Nagelsmann, Bavyera ekibiyle 28 karşılaşmaya çıktı. 34 yaşındaki genç çalıştırıcı ile Bayern Münih 20 galibiyet alırken, sahadan 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler