Bayern Münih'ten Nagelsmann ve Wurzenberger'in Gizli Aşkı Almanya'yı Karıştırdı!

30.06.2022 - 16:45 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 17:00

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann ve muhabir Lena Wurzenberger'in aralarındaki gizli aşk ortaya çıktı. Muhabir, Bild'deki görevinden alındı.

Bayern Münih'ten Nagelsmann ve Wurzenberger'in Gizli Aşkı Almanya'yı Karıştırdı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bundesliga devi Bayern Münih'in başarılı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın Bild muhabiri Lena Wurzenberger ile ilişkide yaşadığı ortaya çıktı. Eşi Verana'dan boşanan Nagelsmann'ın gizli aşkı Almanya'da krize yol açtı.

Ibiza tatilinde görüntülendi

Bayern Münih'in çalıştırıcısı ile Bild gazetesinde Bayern Münih ve Werder Bremen muhabirliği yapan Lena Wurzenberger'in Ibiza'da birlikte görüntülenmesi, gizli aşkı su yüzüne çıkardı.

Bild gazeteciyi görevinden aldı

Almanya'nın Bild gazetesi, Bayern Münih ve Werder Bremen muhabirliği yapan Lena Wurzenberger'in görevinden alındığını açıkladı. Gazetede alınan kararın sesbebi ise şu şekilde açıklandı: "Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile Bayern Münih'i takip eden gazeteci Lena Wurzenberger'in ilişkisinden bugün haberdar olduk. Çıkar çatışmasının önüne geçmek adına Wurzenberger Bayern Münih muhabirliği görevinden alınmıştır"

Nagelsmann ilişkinin bilinmesini istemiyordu

Alman basınında yer alan haberlere göre Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Lena Wurzenberger ile aralarındaki ilişkinin bilinmesini istemiyordu. Bunun nedeni olarak ise Naglesmann, Wurzenberger'in Bayern Münihli futbolcularla olan samimiyeti olarak gösteriyordu.

Senin için hazırladığımız haberler