Napoli, Fenerbahçe'den Osayi Samuel'i Transfer Etmek İstiyor

13.12.2022 - 09:43 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 09:54

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Fenerbahçe'den Arda Güler sonrası Osayi Samuel'i transfer etmek için devreye girdiği iddia edidi. İşte gelen teklif ve detaylar...

Napoli, Fenerbahçe'den Osayi Samuel'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Fenerbahçeli oyuncuları yakından takip etmeye devam ediyor. Elif Elmas ve Kim Min Jea transferinden memnun kalan İtalyan ekibi Arda Güler ile Ferdi Kadıoğlu sonrası Osayi Samuel'i de transfer listesine ekledi. Detaylar...

Kim Min Jea ve Elif Elmas'tan memnun kaldılar

Fenerbahçe'den önce Elif Elmas'ı transfer eden Napoli, daha sonra Güney Koreli savunmacı Kim Min Jea'yı transfer etmişti. İtalyan ekibi, yaptığı iki transferin performansından memnun kalmasından sonra Fenerbahçe'yi yakından takibe almaya başladı.

Kim Min Jae, mavi-beyazlı forma ile toplam 20 müsabaka forma giyerken 3 gol atma başarısı elde etti. Elif Elmas ise 20 karşılaşma forma giyerken 3 gol 1 asist katkısı gösterdi.

Önce Arda Güler

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler'i yakından takip eden Napoli, genç oyuncu için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. İtalya basınında yer alan habere göre ilk hedef Arda Güler. Napoli, genç oyunvuyu kadrosuna katarak yıldız adayını dünya futboluna sunmayı hedefliyor.  Arda Güler için ayrıca Barcelona ve Ajax'ın da girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin Arda Güler için en az 25 milyon Euro talep edeceği konuşuluyor.

İlgini Çekebilir
"Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim"
Habere Git

Milliyet'te yer alan habere göre, İtalyan devi Napoli, Fenerbahçe'den transfer yaptığı oyuncular ile dikkat çekti. Son dönemde Elif Elmas ve Kim Min Jae gibi isimleri kadrosuna katan Napoli, sarı-lacivertli takımın vazgeçilmez ismi Osayi Samuel'i takip ettiği kaydedildi.

Fenerbahçe ile bu sezon 21 karşılaşmada görev alan Osayi, gol katkısı sağlayamadı. Yıldız oyuncunun 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Milli Takıma davet edildi

Fenerbahçe forması giydikten sonra Nijerya Milli Takımına davet alan Osayi Samuel'in sözleşmesi ise  sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor. 

İlgini Çekebilir
Osayi Samuel damgası! Penaltı yaptı yaptırdı!
Habere Git

İtalyan basınına göre, Napoli'nin tecrübeli oyuncusu Giovanni Di Lorenzo'ya alternetif olarak Osayi Samuel'i takip ettiği kaydedildi. Di Lorenzo, bu sezon mavi-beyazlı forma ile 21 müsabakaya çıktı ve söz konusu maçlarda 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler