Milan - Napoli: 1-2 (Maç Sonucu - Özet)

18.09.2022 - 23:45 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 00:29

Serie A'da Milan ile Napoli karşılaştı. Napoli, maçı 2-1 kazandı. Bu maçın ardından Napoli liderliğini korurken, Milan'ın yenilmezlik serisini bitirdi.

Milan - Napoli: 1-2 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Serie A'nın 7. haftasında Milan ile Napoli karşı karşıya geldi. Milano'daki zorlu mücadeleyi konuk ekip Napoli, 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla ligdeki liderliğini koruyan Napoli, Milan'ın da yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Yenilmez Milan, lidere kaybetti

Geride kalan 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak, 17 puan toplayan Napoli, Atalanta ile aynı puanda ligin zirvesinde yer aldı. 6 maçta hiç yenilmeyen Milan ise ilk mağlubiyetini kendi evinde oynadığı Napoli maçında aldı. 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet toplayan Milan, 14 puan ile ligin 5. sırasına geriledi.

Milano'dan kayıpsız çıktı

Maçın 55. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirmeyi başaran Politano, Napoli'yi 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip ise 69. dakikada Giroud'un golüyle eşitliği sağladı. Karşılaşmadaki son sözü 78. dakikada bulduğu golle Simeone söyledi. Napoli, zorlu Milan deplasmanından kayıpsız çıktı.

Kim Min-Jae'den hayati müdahale

Napoli'nin 2-1 önde girdiği son bölümde artan Milan baskısı uzatma dakikalarına kadar sürdü. Maçın sonuna 6 dakika eklenirken, uzatmalarda duran oyun karşılaşmanın 90+7'ye kadar uzamasına sebep oldu. 90+7. dakikada Milan son kez Napoli kalesine geldi.

Bennacer'in sol taraftan yaptığı ortada Diaz kafayı vurdu. Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae'nin müthiş müdahalesi golü engelledi. Kim, Diaz'ın kafa vuruşunun kaleye yönelmesini ayağıyla engelledi.

Senin için hazırladığımız haberler