Napoli Başkanı De Laurentiis'ten Kim Min Jae açıklaması

24.07.2022 - 08:19 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 08:31

Fenerbahçe'nin Napoli'ye transfer olması beklenen Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min Jae hakkında İtalyan kulübünün başkanından açıklama geldi.

Napoli Başkanı De Laurentiis'ten Kim Min Jae açıklaması

Fenerbahçe'nin stoperi Kim Min-jae'nin transferini bitirmeye çok yakın olan Serie A ekibi Napoli'nin Başkanı Aurelio De Laurentiis, 25 yaşındaki oyuncu için flaş bir açıklama yaptı. 

"Transferi yakında tamamlamayı umuyoruz"

NTV Spor'da yer alan habere göre; Napoli Başkanı başarılı oyuncu için açıklamasında; "Kim Min Jae transferini yakında tamamlamayı umuyoruz. Bazı detaylar var. Güney Koreli bir futbolcu ile sözleşme imzalamayı çok isterim." sözlerini sarf etti.

19.5 milyon Euro ödeyecekler

İddiaya göre Kim Min-jae, Napoli ile her konuda anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi oyuncunun bonservisi için Fenerbahçe'ye 19,5 milyon euro ödeyecek ve transfer gerçekleşecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık! Gustavo'nun yeni adresi resmen açıklandı
Habere Git

Sağlık kontrollüne gidiyor

CalcioNapoli24’ün haberine göre Güney Koreli stopersı bugün İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçmesi ve yarın da sözleşme imzalaması bekleniyorç

Serbest kalma bedeli 40 milyon Euro olacak

İtalyan kulübü, Kmin Min Jae ile 2027'ye kadar olan bir kontrat hazırlığı yaparken, en az 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi eklemeyi planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler