Nasıl tur atlarız?

21.06.2016 - 08:59 | Son Güncellenme: 21.06.2016 - 10:13

İşte Milli Takım'ın çıkış formülü Fransa’da kalmaya devam etmek için tıpkı elemelerdeki gibi bir mucizeye imza atmamız gerekiyor. Eğer Çekler’i iki farklı yenersek ve E Grubu’nda da İtalya, İrlanda’ya, Belçika da İsveç’e kaybetmezse en iyi 4 üçüncüden biri olacağız.

İşte ihtimaller..

1.İHTİMAL: A Milli Takımımız, yarın akşam Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yener, E Grubu'nda ise İrlanda İtalya'yı ve İsveç de Belçika'yı yenemezse ay-yıldızlılarımız son 16'ya kalacak.

2.İHTİMAL: C Grubu'nda Almanya, Kuzey İrlanda ile oynayacağı maçı kazanırsa. Ukrayna ise Polonya maçını kazanamazsa, averajımız Kuzey İrlanda'dan daha iyi olmalı. Ancak K.İrlanda'nın son maç öncesi 1 averajı olduğu unutulmamalı.

3.İHTİMAL: Zor ihtimal ama F Grubu'nda oynanacak maçlardan biri berabere biterse 3. sıradaki takımın puanı kesin 3 olacak. Ama averajı da 0 olacak. Bu durumda bizim Çekler'i farklı yenmemiz gerek.

B Grubu'ndan kötü haber: Beklentilerimiz gerçekleşmedi. Rusya'yı yenen Galler 6 puanla lider, İngiltere 2. oldu. Slovakya grubu 4 puanla 3. bitirdi, onları geçme şansımız kalmadı. En iyi 3. olursak Fransa veya Galler ile eşleşeceğiz..

Senin için hazırladığımız haberler