Alassane Ndao, Antalyaspor'a transfer oluyor!

22.07.2022 - 20:51 | Son Güncellenme: 22.07.2022 - 20:53

Antalyaspor, bir imzaya daha hazırlanıyor. Akdeniz ekibi, geçen sezonun devre arasında Al Ahli’den kiralık olarak transfer edilen Alassane Ndao ile yeniden anlaştı.

 Alassane Ndao, Antalyaspor'a transfer oluyor!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Geçen sezonun ikinci yarısına damga vuran Antalyaspor, kadrosunu büyük ölçüde korumayı başarırken, ayrılması beklenen bir isimle daha söz kesti. Akdeniz ekibi, ikinci devre kiralık olarak forma giyen Alassane Ndao’yu geri getiriyor. Bonservisi Al Ahli’de olan Senegalli futbolcu ile anlaşma sağlarken 1 yıllık daha sözleşmeye imza atılması bekleniyor.

Alacaklarından vazgeçiyor

Antalyaspor ile kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından kulübü Al Ahli’ye dönmeyen ve çalışmalarını Antalya’da bir otelde sürdüren 25 yaşındaki futbolcu, yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giymek için fedakarlık da yapacak. Suudi Arabistan takımından olan alacaklarından vazgeçeceği ve Antalyaspor’a da hemen hemen yarı maaşa geleceği ortaya koyulan bilgiler arasında yer aldı. 

4 kez gol attı

Geçen sezon Süper Lig’de 15, Türkiye Kupası’nda da 2 maçta Antalyaspor formasını sırtına geçiren Senegalli futbolcu, 4 gole imza koydu. Süper Lig’de 937 dakika sahada kalan başarılı futbolcu, bu alanda da 3 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler