Ndiaye'nin Galatasaray'a transferi için menajerinden flaş açıklama!

08.06.2018 - 15:06 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 18:06

Badou Ndiaye'nin menajeri William D’Avfilla, futbolcunun Galatasaray'a transfer olup olmayacağını açıkladı.

Ndiaye'nin Galatasaray'a transferi için menajerinden flaş açıklama!

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra İngiltere Ligi ekiplerinden Stoke City ile anlaşmaya varan Badou Ndiaye’nin yeniden sarı-kırmızılı takıma dönmek istediği iddia edildi.

Ndiaye'nin menajeri transfer için gelecek haftayı işaret etti

Senegalli futbolcunun menajeri William D’Avfilla, Ndiaye’nin geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Ajansspor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan D’Avfilla gelecek haftayı işaret etti.

D’Avfilla: Galatasaray'a transferi için şu anda yorum yapmak istemiyorum

Futbolcunun şu an için 2018 Dünya Kupası’na konsantre olduğunu ifade eden D’Avfilla yaptığı açıklamada, ”Galatasaray ile ilgili şu anda bir yorum yapmak istemiyorum” diye konuştu.

D’Avfilla: Ndiaye için gelecek hafta çok daha net konuşabilirim

Galatasaray’dan sizi arayan oldu mu şeklindeki sorumuz üzerine ise D’Avfilla, ”Bunu cevaplamayı doğru bulmuyorum. Galatasaray ile ilgili durum nasıl gidiyor sorusunun yanıtını gelecek hafta verebilirim. Gelecek hafta çok daha net konuşabilirim” açıklamasını yaptı.

Ndiaye, sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama yaptı

Öte yandan Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Stoke City ekibinde görev alan Ndiaye, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisi için paradan çok daha önemli şeyler olduğunu ifade etti.

Badou Ndiaye’nin kariyerinden notlar

27 yaşındaki Senegalli futbolcu, kariyerine Bodo/Glimt ekibinde başlamış ve 2015-2016 sezonunda Osmanlıspor’a transfer olmuştu.

İngiltere'ye giderek yeni bir sayfa açmıştı

2 sezon başkent ekibinde görev alan Ndiaye, 2017-2018 sezonunda Galatasaray’a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı takımdaki performansıyla takdir toplayan 1,79 boyundaki orta saha oyuncusu, İngiliz ekibi Stoke City’ye katılarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Ndiaye'nin Galatasaray ve Stoke City performansı

Galatasaray’da 17 maçta oynayan Ndiaye, 1 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. 13 maç da Stoke’da görev alan futbolcu, 2 gol atıp 1 kez de asist yaptı. Ndiaye, Senegal Milli Takımı’nda ise 9 maçta görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler