Forvet arayışındaki Fenerbahçe, Juventus'tan Moise Kean'in peşinde

19.08.2022 - 15:46 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 15:57

Gözlerin forvet transferine çevrildiği Fenerbahçe'de, hedefin isimleri öne çıkan Sörloth ve Maxi Gomez'in dışında bir futbolcu olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Forvet arayışındaki Fenerbahçe, Juventus'tan Moise Kean'in peşinde

Yaptığı transferlerle neredeyse kadrosunu baştan aşağı değiştiren Fenerbahçe'de, forvet arayışı sürüyor. Sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray ile büyük bir yarışa girdiği Joao Pedro ise henüz forma şansı bulamadı.

Kanarya'nın hedefi ne Gomez ne de Sörloth

Golcü arayışında öne çıkan isimler Alexander Sörloth ve Maxi Gomez olsa da sarı lacivertlilerin başka bir ismin peşinde olduğu iddia edildi.

Moise Kean listeye eklendi

A Spor'da yer alan habere göre; Jesus'un özellikle güçlü ve yan topları güçlü bir oyuncu istemesinin ardından Fenerbahçe, Sörloth ya da Maxi Gomez'in yerine son dönemlerinde istediği verimi gösteremese oe Juventus'un 22 yaşındaki İtalyan forveti Moise Kean'i listesine ekledi. 

İngiltere olmazsa Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Son kiralandığı Juventus'ta Allegri'nin gözüne giremeyen Kean bu defa geleceği adına daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. İlk etapta İngiltere'de futbol oynamak isteyen 22 yaşındaki santrfor Ada'da istediği transferi yapamazsa Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin golünde 120 saniye detayı
Habere Git

Moise Kean kimdir?

22 yaşındaki Moise Kean'in sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar Everton'da bulunuyor. İtalyan ekibi Juventus'a kiralanan ancak beklediği süreyi bulamayan Kean için Everton oyuncuyu daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma göndermek istiyor. Keane İtalya Milli Takımı'nda da yer bulabilmek için bu fırsatı geri çevirmek istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler