Salih Dursun'dan hakem kararlarına sert eleştiri: Nasıl olacak bu?

14.08.2023 - 23:48 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 00:19

Salih Dursun, 1-0 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası hakem kararlarını, "Necip kulağımı patlattı. Nasıl olacak bu?" sözleriyle eleştirdi.

Salih Dursun'dan hakem kararlarına sert eleştiri: Nasıl olacak bu?

AJANSSPOR - HABER

Fatih Karagümrük'ün defans oyuncusu Salih Dursun, bu maça forvet başladı. Maçın sürpriz isimlerinden olan 32 yaşındaki isim, karşılaşma sonrası hakem kararlarını eleştirdi.

"Necip, kulağımı patlattı"

"Maçı kaybettik, üzgünüz fakat ben bir konuya değinmek istiyorum" diyen Salih Dursun, "Lig başladı, çok güzel ama bu her sene aynı oluyor. Golden önce bir pozisyon var. Necip, kulağımı patlattı. Hakemin görmesi gerekiyor, 'Görmedim' dedi. Kulağım morardı. İki dakika sonra aynısını yaptım, sarı kart yedim. Nasıl olacak bilmiyorum, çok üzgünüm. Sahada bir emek var, bu emeğin karşılığında en azından adaletli davranılması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Aboubakar'ın penaltısını nasıl kurtardı?

Karşılaşmanın 48. dakikasında Vincent Aboubakar'ın penaltısını kurtaran Fatih Karagümrük kalecisi Matias Dituro ise, "Aboubakar'ın attığı penaltılarda çok aslında isabetli atması, kaçırması üzerine çok çalışmıştık. Nasıl yaptığı, nereye doğru vurduğu üzerine ciddi bir mesai hazırladık. Tam beklediğimiz gibi oldu. Onun atacağı köşeye doğru bekledim. Ama maalesef buradan bir puan almamıza neden olmadı. Yapacak bir şey yok. Bu maçı unutup bir sonraki maça hazırlanacağız. Bir mağlubiyet oldu. En azından bir beraberlik almak isterdik" sözleriyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Gümrük vizesi Fernandes'ten
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler