Nefes kesen karşılaşmanın kazananı Denizlispor!

06.03.2021 - 18:29 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 18:47

Süper Lig'in 29. haftasında Yukatel Denizlispor, sahasında Yeni Malatyaspor'a karşı galip gelmesini bildi. İlk yarıda geriye düşen Denizlispor, güzel oyunla öne geçmesini bildi. Konuk takım beraberliği yakalasa da Denizlispor 3 puana ulaşan takım oldu. İşte, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor futbolcularının, teknik direktörlerinin maç hakkında açıklamaları...

Nefes kesen karşılaşmanın kazananı Denizlispor!

Süper Lig'in 29. haftasında Denizlispor, sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Haftanın ilk karşılaşmasında Denizli'nin sahasında oynanan maçı ev sahibi ekip Denizlispor kazandı. Son ana kadar ortada geçen maçta, ev sahibi ekip; 80. dakikada Hadi Sacko'nun golüyle konuk takımın 3 puan ihtimalini ortadan kaldırdı. Yeni Malatyaspor, deplasmanda öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı. Hakan Çalışkan ekibi için, "Bu kadar üst düzey ligde böyle hatalar yapılırsa gol kaçınılmaz olur." şeklinde konuştu.

Hakan Çalışkan, "Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor"

Maçın akabinde basın mensuplarına açıklama yapan Hakan Çalışkan, mağlubiyet sonrası düşüncelerini şu şekilde dile getirdi, “Maçın hikayesine bakarsanız öne geçtik. Saçma sapan bir baraj hatasından gol yedik. Hep bireysel hatalardan goller yedik yani. Bu tip maçlarda bu kadar basit goller yerseniz sonuç böyle olur. 3 maçtır inanılmaz bir şekilde futbol şansı mı diyeyim. Bireysel hatalar mı diyeyim. Bu kadar üst düzey bir ligde top kaptırmalar sonucu etkiliyor. Attığımız gole baktığınızda yan sahadan gelen bir top. 2-2’yi bulmuşuz. Belki 3-2’yi bulmak için bir şansımız olacak. Ama maalesef anlamsız bir top kaybı. Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.” 

Recep Niyaz, "Bizim için çok önemli bir 3 puandı"

Bugün Yeni Malatyaspor'a karşı takımının 2. golünü atıp Denizlispor'u 2-1 öne geçiren Recep Niyaz, maçın akabinde şöyle konuştu: 

“Ligin sonunda hep ligde kalacağımıza inanıyorduk. Bunu son zamanlarda göstermeye başladık. İnşallah bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bizim için çok önemli bir 3 puandı.”

Karim Hafez, "Birlik olacağız"

Yeni Malatyaspor futbolcusu Karim Hafez, "Evet aslında maça güzel başlamıştık. Daha sonra talihsiz pozisyonlarla gol yedik rakipten. Şu anda birlik olma günü. Kafayı kaldırma günü. Birlik olacağız ve devam edeceğiz."

Denizlispor 3-2 Yeni Malatyaspor

Bugün, Denizlispor'un sahasında oynanan karşılaşmayı; Denizlispor, Hugo Rodallega, Recep Niyaz ve Hadi Sacko'nun golleriyle 3 puanın sahibi oldu. Konuk takım Yeni Malatyaspor'un golleri ise, Stevie Mallan ve Benjamin Tetteh'den geldi. 

Denizlispor, bu galibiyetle 24 puana çıkıp 17. sırada konumlanırken; Yeni Malatyaspor, 31 puanla 13. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler