Nelsson Galatasaray formasıyla ilk golünü Göztepe'ye attı

21.02.2022 - 20:18 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 20:53

Galatasaray İzmir deplasmanında karşılaştığı Göztepe karşısında Nelsson'un 3. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu Nelsson'un attığı ilk gol oldu.

Nelsson Galatasaray formasıyla ilk golünü Göztepe'ye attı

Göztepe, 26. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile sahasında karşılaşıyor. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de başlayan maçta ilk golü Galatasaray attı. Nelson'un 3. dakikada attığı golle Galatasaray Göztepe karşısında 1-0 öne geçti.

Victor Nelsson ilk golünü attı

Danimarkalı stoper Victor Nelsson Galatasaray formasıyla Süper Lig'deki ilk golünü Göztepe'ye attı. Aynı zamanda Nelsson'un kariyerinin ilk deplasman golü. Galatasaray'ın 3. dakikada bulduğu gol bu sezonki en erken golü oldu. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 14 maçın sadece birini kazanabildi.

İlgini Çekebilir
İşte Avrupa'nın en iyi 20 savunma oyuncusu! Cenk Özkaçar, Nelsson, Ndayishimiye...
Habere Git

Torrent ilk galibiyetini almak istiyor

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 lig maçında da galibiyet göremedi. Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor ile de berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler