Galatasaray'da Victor Nelsson Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

17.01.2023 - 22:56 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 23:57

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Alanyaspor karşısında 2-1 kazarak çeyrek finale çıktı. Gollerden birini atan Victor Nelsson maçın ardından açıklama yaptı.

Galatasaray'da Victor Nelsson Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele nefes keserken Galatasaray maçı 2-1 kazandı. Çeyrek finale yükselmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar'da gollerden birini kaydeden başarılı stoper Victor Nelsson, açıklamada bulundu.

"Daha iyi oynayabilirdik"

Victor Nelsson, "Çeyrek finaldeyiz. Alanyaspor çok iyi futbol oynadı. Hem oyuncularını hem hocalarını tebrik ediyorum. 2-1 kazandık. Daha iyi oynayabilirdik fakat dediğim gibi Alanyaspor da iyi bir maç çıkardı ve tebrik ediyorum tekrar onları" ifadelerini kullandı.

"Hücumda daha etkili olmak istiyorum"

Attığı gol ve duran top organizasyonları hakkında konuşan Danimarkalı, "Daha tehlikeli oluyoruz her geçen gün serbest vuruşlarda, kornerlerde. Hücumda da biraz daha etkili olmaya çalışıyorum, savunma konusunda çok iyi olduğumu düşünüyorum. Fakat hücumda da biraz daha etkili olmak istiyorum. Bu konuda kendime bir hedef koymak istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Mertens atıyor attırıyor Cimbom turluyor
Habere Git

Perdeyi o açtı, Cimbom nefes aldı

Victor Nelsson, Alanyaspor'a karşı oynanan zorlu mücadelede perdeyi açan isim oldu. Nelsson'un attığı bu gol, Alanyaspor baskısını kırarken, Sarı-Kırmızılılar'ı sadece öne geçirmekle kalmayıp, rahat bir nefes alınmasını da sağladı.

Maçın 16. dakikasında sağ kanatta, ceza sahasının uzağında kazanılan serbest vuruşu Mertens kullandı. Nelsson'un yakın direkteki kafa vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluştu.

Danimarka'da yetişti, Galatasaray'a geldi

14 Ekim 1998 doğumlu Victor Nelsson, ülkesi Danimarka'da futbola başladı. Nordsjaell ve Kopenhag'ta forma giyen genç savunmacı, 2021 yazında Galatasaray'a 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan transfer açıklaması! Uğur Çiftçi...
Habere Git

Nelsson'un bu sezonki performansı

Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 20 karşılaşmada görev alan Victor Nelsson, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 24 yaşındaki stoper, 2 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler