Transfer | Galatasaray'da Victor Nelsson, Sevilla ile 4 Yıllığına Anlaştı

09.08.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 18:50

Marcao'yu transfer eden Sevilla, Galatasaray'ın yıldız stoperi Victor Nelsson'la da anlaşma sağladı. İki takım bonservis bedeli konusunu görüşüyor. İşte detaylar.

Transfer | Galatasaray'da Victor Nelsson, Sevilla ile 4 Yıllığına Anlaştı

Savunma hattının önemli parçalarından Marcao'yu Sevilla'ya uğurlayan Galatasaray, Brezilyalı'nın partnerini de aynı kulübe gönderiyor.

Nelsson 4 yıllık anlaşma sağladı

Habertürk'ün haberine göre Victor Nelsson, Sevilla ile anlaşma sağladı. La Liga'ya gitmek isteyen Danimarkalı'nın 2 milyon Euro maaş karşılığında 4 yıllık sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu ifade edildi.

25 milyon Euro'ya serbest kalır

Galatasaray, 2021'in Ağustos ayında Kopenhag'tan 7 milyon Euro karşılığında transfer ettiği genç futbolcunun serbest kalma bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. Bu rakam, Danimarkalı savunmacının sözleşmesine eklendi.

Sevilla 18 dedi Galatasaray 20'nin altına düşmüyor

Habertürk'te yer alan habere göre Sevilla, Victor Nelsson için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Marcao'yu 12 milyon Euro'ya kadrosuna katan İspanyol kulüp, Nelsson için önerilen rakamın son teklif olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılılar ise 23 yaşındaki futbolcu için Sevilla'dan en az 20 milyon Euro beklendiğini iletti.

Erden Timur: "Nelsson gitmek istediğini söyledi"

Galatasaray'da Erden Timur, bugün yaptığı açıklamada Nelsson'un Sevilla'ya transferi için şunları söyledi: "Nelsson'la ilgili teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Nelsson giderse alternatifi hazır. Nelsson da dün benimle konuştu. Hayalleri olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Dün Nelsson'a 'Bizim de hayallerimiz var, senin de hayallerin var' dedim. Ben kalmasını istiyorum ancak B planımız var"

Monchi: "Nelsson çok iyi bir futbolcu"

Sevilla Sportif Direktörü Monchi ise görüşme içinde oldukları Danimarkalı futbolcu hakkında açıklama yaptı. Monchi, "Victor Nelsson çok iyi bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler