Net konuştu: 'İdmanlara çıkmayacağım'

19.05.2020 - 10:56 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 11:00

Net konuştu: 'İdmanlara çıkmayacağım'

Premier Lig kulüpleri bu hafta idmanlara başlamayı planlıyor ancak Watford Kaptanı Troy Deeney’nin bu konuda çekinceleri var. Öyle ki kendisi idmanlara çıkmayı düşünmüyor.

Premier Lig yönetimi, dün ufak gruplar halinde idmanlara başlanması yönünde bir karar verdi. Bugünden itibaren kulüpler idmanlara başlıyor.

Fakat Deeney’nin bu konuda endişesi var.

Bir YouTube kanalına konuk olan İngiliz golcü, “Bu hafta idmanlara başlıyoruz ancak ben gitmeyeceğimi söyledim. Görüşmede bazı basit sorular sordum. Siyahlar, Asyalılar ve karışık kökenli insanların hastalığa yakalanma ihtimalinin dört kat fazla olduğu söyleniyor. Ben temmuz ortasına kadar berbere gitmeyeceğim ama 19 kişinin arasından topa kafa mı vuracağım? Kimse bu soruları cevaplayamıyor. Ama cevaplamak istemedikleri için değil bilgileri olmadığı için. Ben de diyorum ki eğer siz bu bilgiye sahip değilseniz ben neden kendimi riske atayım?” ifadelerini kullandı.

Sadece bir insanın virüse yakalanmasının yeteceğini belirten Deeney, “Bunu eve getirmek istemiyorum. Oğlum beş aylık ve nefes alma problemi var. Eve gelip onu riske atmak istemiyorum" dedi. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler