Netflix en çok izlenen 10 dizi/film hangisi ve konuları ne?

16.07.2020 - 21:43 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 21:48

Netflix, şimdi de en çok izlenen 10 orijinal filmini açıkladı. Verilere göre Netflix aboneleri, aksiyon ve gerilim filmlerine daha çok ilgi gösteriyor. Netflix üzerinden yayınlanan en iyi dizi/film ve en fazla izlenen dizi/film hangisi? Dizi seçmek için konularını araştıran kullanıcılar ise Netflix dizi ve film hanigisi? Extraction, Bird Box, Spenser Confidential, 6 Underground, Murder Mystery, The Irishman, Triple Frontier, The Wrong Missy, The Platform, The Perfect Date ücretsiz izle...

Netflix en çok izlenen 10 dizi/film hangisi ve konuları ne?

Netflix, şimdi de en çok izlenen 10 orijinal filmini açıkladı. Verilere göre Netflix aboneleri, aksiyon ve gerilim filmlerine daha çok ilgi gösteriyor. Netflix üzerinden yayınlanan en iyi dizi/film ve en fazla izlenen dizi/film hangisi? Dizi seçmek için konularını araştıran kullanıcılar ise Netflix dizi ve film hanigisi? Extraction, Bird Box, Spenser Confidential, 6 Underground, Murder Mystery, The Irishman, Triple Frontier, The Wrong Missy, The Platform, The Perfect Date ücretsiz izle...

İŞTE EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİ/FİLM

  • Extraction: 99 milyon
  • Bird Box: 89 milyon
  • Spenser Confidential: 85 milyon
  • 6 Underground: 83 milyon
  • Murder Mystery: 73 milyon
  • The Irishman: 64.2 milyon
  • Triple Frontier: 63 milyon
  • The Wrong Missy: 59 milyon
  • The Platform: 56.2 milyon
  • The Perfect Date: 48 milyon

Extraction Konusu nedir?

Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar.

Bird Box konusu nedir?

Konusu, Görünmeyen lanetli bir varlık, yaptıkları ile insan toplumunun büyük bir kısmını intihara sürüklemiştir. Malorie'nin (Sandra Bullock) iki çocuğuna gidecekleri yolculuğun tehlikelerini anlatmsıyla başlayan film, bizi olayların başladığı 5 sene öncesine götürüyor. Malorie, genç ve hamile bir ressamdır.
 

Spenser Confidential konusu

Spenser Kanunları , bir cinayeti çözmek için birlikte hareket etmek zorunda kalan eski bir suçlu ile eski bir polisin hikayesini konu ediyor. Spenser, eski bir polis memurudur. ... Hawk ile Spenser, arkalarında bıraktıkları hayattan ne kadar uzaklaşmak isteseler de kendilerini yeniden suç dolu bir dünyanın içinde bulur

6 Underground konusu

6 Underground, kenti suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü olarak gösterip, suçluların peşine düşen 6 kişilik milyalder grubun hikayesini konu ediyor. 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor.

Murder Mystery konusu

Murder Mystery, evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerinde sönen ateşi yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Çift, adamın işi dolayısıyla sürekli ertelemek zorunda kaldıkları tatile sonunda çıkacak olmanın heyecanı içerisindedir. Her şeyi geride bırakıp Avrupa’ya giden çift, bir gün dost canlısı bir milyarderin yatında yaptığı bir partiye davet edilir. Ancak çiftin tatilleri, kendilerine gelen bu teklifi kabul etmeleriyle kabusa döner. Partide, yaşlı milyarderin öldürülmesi her şeyi alt üst eder. Üstelik çift cinayetin baş şüphelisi olarak gösterilmektedir. Polis ve eşi, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

The Irishman konusu

The Irishman, bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'ın hayatına ve arka planda ABD'de kol gezen organize suç tarihine odaklanıyor. ... Dünya Savaşı'nda görev alan eski bir asker olan Frank Sheeran, New York'un beş büyük mafya ailesinden biri olan Russell Bufalino için pek çok cinayet işliyor, dolandırıcılık yapıyor.
 

Triple Frontier konusu

Triple Frontier konusu, Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir...

The Wrong Missy konusu

The Wrong Missy konusu,  Yanlış Missy, hayallerindeki kadın ile tanışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Tim Morris, sonunda kendisi için doğru kadının bulduğunu düşünür. Oldukça heyecanlı olan Tim, kadını daha iyi tanıyabilmek için onu şirketinin düzenlediği geziye davet eder.

 

The Platform konusu

The Platform konusu, The Platform filmi, Her katında sadece iki kişinin bulunduğu ve çok katlı olan bir hapishanede yaşanılan sınıfsal ayrımları ve haksızlıkları anlatıyor. Hapishanede dağıtılan yemekler ilk başta en üst katta olanlara veriliyor, artan yemekler ise bir alt kattakine gidiyor.

The Perfect Date konusu,

The Perfect Date konusu,  Yale Üniversitesi'ne girebilmek için para biriktiren Brooks isimli bir liseli, para karşılığında insanların "mükemmel" erkek arkadaşı/sevgilisi olmasını sağlayan bir uygulama geliştirir.

Senin için hazırladığımız haberler