(ÖZET) Newcastle United - Brighton maç sonucu: 4-1

19.05.2023 - 00:16 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 00:24

İngiltere Premier Lig'in 25. hafta erteleme maçında Newcastle United evinde Brighton'ı 4-1 mağlup etti. İşte maçın yazılı özeti, goller ve detaylar...

(ÖZET) Newcastle United - Brighton maç sonucu: 4-1

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de Newcastle United, sahasında Brighton'ı 4-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi yarışında önemli bir galibiyet elde etti.

Newcastle United yerini korudu

İngiltere Premier Lig'in 25. hafta erteleme maçında Eddie Howe'un ekibi Newcastle United ile Roberto De Zerbi'nin ekibi Brighton karşı karşıya geldi.

St. James's Park'ta oynanan maçta rakibini 4-1 mağlup eden Newcastle United puanını 69'a yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Sahadan yenilgiyle ayrılan Brighton ise 58 puanda kaldı.

Brighton'ın tek golü Deniz Undav'dan

St. James' Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Newcastle United 4-1 kazanırken golleri; 22. dakikada Deniz Undav kendi ağlarına yaptığı vuruşla, 45+4'te Dan Burn, 89. dakikada Callum Wilson ve 90+1'de Bruno Guimaraes kaydetti. Brighton'ın tek golü ise 51. dakikada Deniz Undav'dan geldi.

İlgini Çekebilir
Roma ve Zeki Çelik final biletini kaptı
Habere Git

Newcastle United'da yeni hedef Leicester City

Bu sonuçla birlikte Newcastle United 69 puana ulaşırken, Brighton 58 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Newcastle United evinde Leicester City'i ağırlarken Brighton kendi sahasında Southampton ile karşılaşacak.

Deniz Undav'dan bir ilk

Öte yandan Deniz Undav, OPTA verilerine göre Newcastle United karşısında kaydettiği golle bir Premier Lig maçında hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol atan ilk Alman futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler