Neymar, İstanbul'a gelecek mi? Başkan Çarıkçı açıkladı!

03.05.2018 - 12:13 | Son Güncellenme: 03.05.2018 - 12:13

Neymar, İstanbul'a gelecek mi? Başkan Çarıkçı açıkladı!

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Play-Off maçları öncesi özel açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar'la ilgili kararını ilk kez açıklayan Başkan Çarıkçı, Melih Okutan ve Umut Meraş hakkında gündeme gelen transfer iddialarını da cevapladı. Çarıkçı, Andre Santos'la ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Boluspor, gelecek sezon Sait Karafırtınalar'la devam edecek mi?

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

İlk olarak sözlerine Play - Off maçlarıyla ilgili konuşarak başlayan Necip Çarıkçı, "İlk 2'den çıkma şansımız yüksekti. Şu anda önümüzde 3 tane önemli final niteliğinde maçlarımız var. Amacımız Play-Off'tan Süper Lig'e çıkmak. Ben ilk kez bunu Radyospor'da açıklıyorum. Sait Karafırtınalar'la Süper Lig'e çıksak da çıkmasak da devam edeceğiz. Ülkemiz bence yeni bir hoca kazandı. Boluspor'da şu anda maddi problem yok. Futbol camiası bundan dolayı kulübümüze sempati ile bakıyor. Şu anda Boluspor'un mali anlamda hiçbir sıkıntısı yok. Bolu bir futbol şehri, Boluspor'un şampiyon olmasını büyük bir kitle istiyor. Ben bu sezon Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ı tebrik ettim, Giray Bulak ve Yücel İldiz zor şartlar altında başarı elde etti. Süper Lig'e yükselen Rizespor ve Ankaragücü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Umut Meraş'ı isteyen Süper Lig kulüpleri hangileri? Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı açıkladı!

Umut Meraş ve Melih Okutan hakkında da konuşan Çarıkçı, "Umut Meraş'ı Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Malatyaspor kulüpleri aradılar bana sordular. Burak Asan ve Melih Okutan bu yıl vizyona çıkan futbolcularımız oldu. Altyapı konusunda hedeflerimiz var. Melih Okutan'ın transferi çok konuşuldu. Melih'i o dönem Sivasspor, Bursaspor, Gençlerbirliği ve  Boluspor istedi. Melih tercihini Boluspor'dan yana kullandı. Melih'in ikinci transferinden %25 Fenerbahçe pay alacak. Ertuğrul konusu çok tartışıldı. Fenerbahçe'nin kongresinde bütün her şey ortaya çıkacaktır. Melih'e şu anda gelen teklif yok! Aziz Yıldırım'ın Melih'i tekrar alma gibi bir talebi de olmadı. Melih'in çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

'Yeni stadyumumuz İzzet Baysal Üniversitesi'nin içerisinde olacak'

Boluspor'un projelerinden de bahseden Necip Çarıkçı, "Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlarımıza maçlara gelme imkanı sağlayacağız. Passolig kartlarını biz temin edeceğiz. Stadyum konusunda da somut adımlar atıldı. Yeni stadyumumuz İzzet Baysal Üniversitesi'nin içerisinde olacak" açıklamasında bulundu.

Neymar, Bolu'ya gelecek mi?

Santos'a da ayrı bir parantez açan Başkan Çarıkçı, "Santos'la gelecek sezon da devam edeceğiz. Siz buna sportif direktörlük ya da idari menajerlik diyebilirsiniz. Santos, Boluspor için büyük bir PR. Santos'la Neymar konusunu konuştuk. Santos, "İstanbul'a çok rahat getirebilirim" dedi. Bakalım süreç nasıl gelişecek" şeklinde konuştu.

Necip Çarıkçı sözlerini Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve taraftara teşekkür ederek tamamladı.

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler