Neymar, Jorge Jesus'u istemediği iddialarına yanıt verdi

26.09.2023 - 19:11 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 19:14

Kariyerinde Barcelona ve PSG gibi takımların formalarını giyen Neymar, eski Fenerbahçe antrenörü Jorge Jesus’u istemediğine dair haberlere yanıt verdi.

Neymar, Jorge Jesus'u istemediği iddialarına yanıt verdi

AJANSSPOR DIŞ HABER

Neymar ve Jorge Jesus’un bir Asya Şampiyonlar Ligi karşılaşması sonrası tartışma yaşadığı yabancı basında iddia edilmişti. Neymar, bu haberlere bir açıklamada bulundu.

“Tüm saygımla rica ediyorum”

Neymar, Jesus’u takımda istemediğine dair çıkan haberlere, “Tüm saygımla sizden bunu durdurmanızı rica ediyorum, bu çok büyük bir saygısızlık” ifadeleri ile yanıt verdi.

Neymar takıma liderlik etsin diye alındı

Al Hilal, Neymar için PSG’ye 90 milyon Euro bonservis ödedi. Neymar’ın lider karakterinden yararlanmak isteyen Arap kulüp, saha içinde diğer yıldızlara önderlik etmesini istedi. Ancak Al Hilal’de son maçlarda istenilen galibiyetin elde edilememesi Neymar ile teknik direktör Jesus’un ipleri koparma noktasına gelecek kadar tartıştıkları dış basında iddia edildi.

Araplar da Jesus gidecek dedi

Al-Riyadh'ta görev yapan muhabir Khaled Al-Hussan'ın o dönemki haberine göre Al Hilal, Jesus'u görevden alarak yerine Neymar’ın önerdiği Tite'yi düşünüyor. Ancak Neymar, tüm bu haberlerin saygısızlıktan başka bir şey olmadığını dile getirdi.

Yıldızlar geçidi Al Hilal

Eski Fenerbahçeli Jorge Jesus’un teknik direkötürlüğünü yaptığı Al Hilal takımı, adeta bir yıldızlar geçidi. Mavi-beyazlı ekip kadrosuna Aleksandar Mitrovic, Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly ve Bono gibi isimleri kattı.

Senin için hazırladığımız haberler