Suudi Arabistan Pro Ligi | Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti

22.09.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 17:54

Spor haberleri... Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Al Hilal'in süper yıldızı Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti. İşte detaylar

Suudi Arabistan Pro Ligi | Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti

AJANSSPOR - HABER

Al Hilal'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Suudi ekibinin son olarak ligde Damac ile 1-1 berabere kalması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti.

Jorge Jesus, Riyad'da istediğini bulamadı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan fakat sezon sonu sarı-lacivertlilerden ayrılarak Suudi Arabistan ekiplerinden Riyad temsilcisi Al Hilal'e giden Jorge Jesus, burada da istediğini bulamadı.

Damac beraberliği son damla oldu

Al Hilal'in başında 8 resmi karşılaşmada görev yapan Jesus bu maçlarda 5 galibiyet elde ederken 3 beraberlik aldı. Al Hilal'in dün Damac ile 1-1 berabere kalıp zirve yarışında yara alması bardağı taşıran son damla oldu. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus çıldırdı: "Futbol oynamaya gelmediler!"
Habere Git

Arap gazeteci duyurdu: "Jesus yolcu"

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Brezilyalı yıldız Neymar, Jorge Jesus'un gönderilmesini talep etti. Brezilyalı futbolcu, Jesus'un yerine Tite'nin getirilmesini istiyor. Al-Riyadh'tan gazeteci Abdullah Al-Hanyan haberi doğrulayarak "Jesus'un Al-Hilal ile geleceği hakkında henüz konuşulacak bir şey yok." dedi. 

Jesus'un yerine Tite

Ayrıca Al-Riyadh'ta görev yapan muhabir Khaled Al-Hussan'ın haberine göre Al Hilal, Jesus'u görevden alarak yerine geçici olarak Muhammed Al-Shalhoub'u getirmeyi planlıyor. Neymar, Al-Hilal'in teknik direktörü olarak Tite'ı öneriyor"

Dünya yıldızları Al-Hilal'e transfer olmuştu

Suudi Arabistan'da futbola yapılan yatırımların artırılması sonrasında dünya yıldızları kadroya dahil edilmişti. Al Hilal de önemli isimleri transfer etmişti. Mavi-beyazlı ekip bu süreçte Aleksandar Mitrovic, Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly ve Bono gibi isimler transfer edildi.

Jesus, şampiyonluğu da Galatasaray'a kaptırmıştı

Geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Fenerbahçe'de göreve başlayan Jorge Jesus, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakip Galatasaray'a kaptırdı. Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuda Sevilla'ya elenerek turnuvaya veda etmişti.

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Jorge Jesus, sarı-lacivertlilerin sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt vermiş ve sezon sonu yollar ayrılmıştı. Jorge Jesus'un yerine İsmail Kartal göreve getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler