Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes: EuroLeague şampiyonu olmak istiyorum

03.10.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 17:15

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi, Yunan yıldız basketbolcu Nick Calathes, S Sport'a konuştu ve yeniden EuroLeague'de şampiyon olmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes: EuroLeague şampiyonu olmak istiyorum

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz yaz döneminde guard rotasyonunu yenilemişti. NBA'den Carsen Edwards ve Türkiye'de Darüşşafaka forması da giyen Scottie Wilbekin ile beraber Avrupa basketbolunun tecrübeli isimlerinden Nick Calathes, takıma katılmıştı.

33 yaşındaki Yunan basketbolcu, EuroLeague'in yeni yayıncısı olan S Sport'a özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye neden geldiğini açık şekilde ifade etti.

"En doğru tercih Fenerbahçe'ydi"

Nick Calathes, S Sport'a yaptığı açıklamada tekrardan EuroLeague şampiyonu olmak istediğini belirtirken, "Benim için önemli olan şey kazanma şansı olan bir takıma gitmekti. Artık yaşlandım ve tekrar EuroLeague'i kazanmak istiyorum. Kadroya baktım ve en doğru tercihin Fenerbahçe olduğuna kanaat getirdim." ifadelerini kullandı.

Daha önce şampiyon oldu

Yıldız oyuncu, daha önce 2011 yılında Panathinaikos forması giyerken EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştı. İkincisini ise Fenerbahçe'yle kazanmaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler