Nicolo Zaniolo'nun transfer iddialarında trajik gelişme! Galatasaray...

27.03.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 15:59

Sezon başında Galatasaray'dan, Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun, Fiorentina ile görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo'nun transfer iddialarında trajik gelişme! Galatasaray...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınında Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın Aston Villa'da kiralık forma giyen futbolcusu Nicolo Zaniolo'nun, Fiorentina ile transfer görüşmelerinde bulunduğu ifade edildi. Haberde, bu görüşmelerin trajik bir gelişme etrafında yaşandığı da belirtildi. İşte detaylar...

Ölümünden önce görüştü

Haber detayında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fiorentina CEO'su Joe Barone'un, ölümünden haftalar önce Nicolo Zaniolo ve temsilcileriyle transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ifade edildi. Barone'un, yaz transfer döneminde bir anlaşma zemini hazırlamak için istekli olduğu kaydedildi.

Fiorentina transferde ısrarcı

Öte yandan, CEO Joe Barone'un vefatına rağmen Fiorentina'nın bu transferde istekli olduğunun altı çizildi. İtalyan ekibi, bu sezon Aston Villa'da beklentilerin altında bir performans gösteren Nicolo Zaniolo'yu tekrardan İtalya'ya geri getirmeyi umut ediyor. 

Fiorentina'nın, bu transfer için sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Zaniolo'dan transfer açıklaması

Geçtiğimiz gün İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Nicolo Zaniolo, hakkındaki Lazio iddialarını şu sözlerle yalanlamıştı: "Hiçbir şey bilmiyorum. Ama yine de dürüst olmak gerekirse; Roma'nın benim için temsil ettiği şey ve Lazio taraftarlarına duyduğum saygıdan dolayı, bu asla mümkün olmaz.

İtalyan forvet, ülkesini çok özlediğini ancak geleceğine Galatasaray'ın karar vereceğini de sözlerine eklemişti.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo'dan transfer sözleri: "Asla gitmem!"
Habere Git

Nicolo Zaniolo'nun bu sezon performansı

Nicolo Zaniolo, bu sezon Aston Villa ile 7'si ilk 11 olmak üzere toplamda 20 maçta forma giydi. Zaniolo bu maçlarda 2 gol atmayı başardı.

İngiliz ekibinin, sezon sonunda Nicolo Zaniolo'nun 22.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanması beklenmiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler