Nihat Kahveci: Kazanmak Galatasaray'ın genlerinde var

03.11.2023 - 23:12 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 23:33

Yorumcu Nihat Kahveci, Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından önemli değerlendirmeler yaptı.

Nihat Kahveci: Kazanmak Galatasaray'ın genlerinde var

AJANSSPOR-HABER

Youtube'daki Nutspor kanalında Süper Lig'de Galatasaray’ın 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçını yorumlayan eski futbolcu Nihat Kahveci, Sarı-Kırmızılıların oyunu ile ilgili “Galatasaray için beklenilen bir galibiyetti ama beklenilen bir oyun değildi” dedi. 

"Oyuna girenler bekleneni veremedi"

Oyuna sonradan giren oyuncuların katkı vermemesi hakkında konuşan Kahveci, “Oyuna giren oyuncular beklenileni vermedi ve son 45 dakika sıkıntılı geçti” diye konuştu. 

"Diri bir Zaha vardı"

İki golle Galatasaray adına yıldızlaşan Zaha hakkında konuşan eski futbolcu “Zaha, %100’üyle oynamadı ama dinlenmiş kendisine iyi bakmış ve diri bir Zaha vardı” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan köstebek iması ve tepki: Bu yalan!
Habere Git

"Galatasaray taraftarı oynanan oyundan memnun değildir"

Galatasaray taraftarının sahadaki oyunu beğnemediğini düşünen yorumcu, “Galatasaray taraftarı Zaha’dan mutludur ama takımın performansından mutlu değildir Galatasaray ilk yarıda iyi bir oyun sergileyemedi ama Zaha’nın güzel golünü izledik ilk yarıda” şeklinde konuştu. 

"Hocanın aklında ManU maçındaki ikili kaldı"

Okan Buruk’un Torreira - Kaan tandemi kullanması ile ilgili yorum yapan 43 yaşındaki yorumcu, “Okan hocanın aklında Manchester United’daki Torreira-Kaan ikilisi kaldı ve onlarla devam ediyor. Ama ikinci yarıda Kaan çok kötüydü. Eğer Oliveira geçen seneki gibi olsa Kaan’ı oynatmadı Okan hoca” dedi. 

"Abdülkerim'in sol beke devşirilmesi elzem oldu"

Abdülkerim Bardakçı’nın maça sol bekte başlamasına değinen Nihat Kahveci, “Angelino ve Kazımcan’ın performanslarından sonra Abdülkerim’in sol beke geçmesi elzem oldu. Çünkü Angelino’nun defansı iyi değil ve Kazımcan’da yetersiz” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, galibiyet serisini sürdürdü
Habere Git

"Muslera'ya geçmiş olsun"

Fernando Muslera’nın sakatlığı sonrası oyundan çıkmasıyla Kahveci, “Muslera’ya çok geçmiş olsun, umarız önemli bir sakatlığı yoktu. Günay’da kaleye geçti ve kalesinde gol görmedi” yorumunu yaptı. 

"Galatasaray'ın genlerinde kazanmak var"

Kasımpaşa’nın deplasmanda iyi bir oyun oynadığını söyleyen eski milli futbolcu “Kasımpaşa, deplasmanda bulacağı pozisyonları buldu ama değerlendiremedi. Galatasaray’ın genlerinde kazanmak var ve o genlerle kazandılar bugün. Yönetmen Galatasaray, başlangıç senaryosunu böyle yazdı” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler