Nihat Kahveci'den 6-1'lik Nordsjaelland maçı sonrası Fenerbahçeli oyuncuya eleştiri!

01.12.2023 - 12:08 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 12:12

Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor Youtube kanalında Fenerbahçe’nin Nordsjaelland’a 6-1 mağlup olduğu maç hakkında yorumlar yaptı. İşte detaylar

Nihat Kahveci'den 6-1'lik Nordsjaelland maçı sonrası Fenerbahçeli oyuncuya eleştiri!

AJANSSPOR - HABER

Yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor Youtube kanalında Fenerbahçe’nin Nordsjaelland’a 6-1 mağlup olduğu maç hakkında yorumlar yaptı.

Kahveci,  “Bu skorlar mazeret kaldırmaz kimse kusura bakmasın. Bu formayı giyenler onuru için şerefi için koşar ya. Ya Beşiktaş maçı 20:45’te başladı, Perşembe günü 20:50'de Beşiktaş maçıyla gol yemeye başladık. 01:00 Cuma sabahına kadar gol yedik. Reziilik ya rezillik!” dedi.

“Otobüsle dönün Danirmaka’dan”

Fenerbahçe’nin 6-1, Beşiktaş’ın 5-0’lık yenilgileri sonrası oldukça sinirlenen eski futbolcu, “Otobüsle dönün Danimarka’dan. Beşiktaş’ı da genel konuşmak istiyorum. İstanbul’da en iyi gezilecek yer, Beşiktaş savunma hattı.” açıklamasını yaptı.

“Batshuayi’yi neden çıkarıyorsun İsmail hocam”

Fenerbahçe’nin maçtaki tek golünü atan Michy Batshuayi’nin oyundan alınması hakkında konuşan Nihat Kahveci, “Batshuayi’yi neden çıkarıyorsun İsmail hocam. Dzeko’yu niye aldın oyuna ayrıca gol atmış Batshuayi. Nordsjaelland 7’nci golünü aradı ya şaka gibi.” yorumunu yaptı.

İlgini Çekebilir
Danimarka'da büyük hezimet! 6 gol birden!
Habere Git

“Livakovic 6 tane şut çıkardı ya”

Danimarka takımının çektiği 12 isabetli şutun yarısını kurtaran Livakovic için yorumlarda bulunan eski milli futbolcu, “Livakovic 6 tane şut çıkardı ya. Yani 12 şutun 6’sını kurtardı. Yediği kadar çıkardı adam inanılmaz bir şey ya bu! Fenerbahçe bu duruma düşmemeli.” dedi.

“Cengiz ne yapıyorsun ya?”

Fenerbahçe’deki kötü oyun oynayan oyuncular hakkında değerlendirme yapan ünlü isim, “Sakatlıktan dönen bir futbolcu bu kadar kötü oynamaz ya. Cengiz ne yapıyorsun ya? Osayi çok kötüydü, İsmail stoperde olmadı. Çocuğun mevkiisi değil. Oyuna girenler de bir şey yapamadı” ifadelerini kullandı.

“Gruptan çıkmama ihtimali var”

Konferans Ligi’nde üst üste aldığı 2 mağlubiyetle 3’üncü sıraya gerileyen Fenerbahçe hakkında yorum yapan Kahveci, “Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde yarı final veya final oynar diyorduk ama şimdi gruptan çıkmama ihtimali var inanamıyorum ya.” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler