Nihat Özdemir için Fenerbahçe'ye dilekçe yağıyor

05.06.2020 - 14:10 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 14:33

Nihat Özdemir için Fenerbahçe'ye dilekçe yağıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist Dergisinin Instagram canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Özdemir'in 'şike' ile ilgili yaptığı açıklamalar Fenerbahçe taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı. Özdemir, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya'da, İngiltere'de ve Fransa'da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon... 2010-2011 sezonudur. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" dedi. 

BARIŞ ŞEHİRLİOĞLU/AJANSSPOR

Nihat Özdemir'in bu ifadeleri Fenerbahçe taraftarı tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Sosyal medya üzerinden Özdemir'i eleştiri yağmuruna tutan taraftarlar yönetime gerekenin yapılması için çağrıda bulundu.

Sarı lacivertli taraftarlar Nihat Özdemir'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için çok sayıda dilekçeyi Fenerbahçe kulübüne gönderdi. Fenerbahçe yönetimi şu an yaşanan olay çok yeni olduğundan dolayı herhangi bir karar almadı ama ilerleyen saatlerde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler