Nihat Özdemir: "Önümüzdeki döneme damga vuracağız"

03.09.2020 - 09:08 | Son Güncellenme: 03.09.2020 - 09:13

Son dakika futbol haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Milli Takım adına gelecek için çok umutlu olduklarının altını çizerek, iddialı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Özdemir'in son açıklamaları...

Nihat Özdemir: "Önümüzdeki döneme damga vuracağız"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın önümüzdeki dönem başarılar elde edeceğini ifade ederken, konuyla ilgili iddialı değerlendirmelerde bulundu.

"Gurur yaşıyoruz"

Karşılaşma için hazırlanan maç kitabında ay-yıldızlı ekiple ilgili umut ve düşüncelerini paylaşan Başkan Özdemir, “Her başlangıç yeni bir umuttur. Biz de yeni umutlarla yeni bir yolculuğa Sivas’tan çıkıyoruz. Son yıllarda hep finallere odaklıyız. Başarı için yeni başlangıcı, bundan tam 101 yıl önce 4 Eylül 1919’da düzenlenen kongreyle Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, tarihimizde ayrı bir yeri bulunan Sivas şehrimizde yapacak olmanın gururunu yaşıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

"Damga vuracağız"

Gelecekten çok umutlu olduklarının altını çizen Nihat Özdemir, “Çünkü Şenol Güneş hocamızla birlikte geleceği çok parlak, ülkemizi dört turnuvaya taşıyacak bir jenerasyon yakaladık. Federasyon olarak bizler bu jenerasyona çok güveniyoruz, sizler de güvenin. Bu kadro; gerek Uluslar Ligi, gerekse 2021 yazında oynanacak Avrupa Şampiyonası finallerine damgasını vuracaktır. Yine 20 yıl sonra Dünya Kupası’nın kapılarını bizlere açacak potansiyele sahibiz. Sivas’ta ülkemizi sevince boğacak güzel bir galibiyet bekliyoruz. Umarım dostça ve futbolun güzelliklerinin yaşandığı, kazananın Türkiye olduğu bir maç olur” ifadelerini kullandı.

Maç bu akşam

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi kapsamında saat 21:45'te Macaristan Milli Takımı ile Sivas'ta karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler