İstanbulspor - Beşiktaş maçında N'Koudou, kaleciye çarptırıp gol attı

17.09.2022 - 20:18 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 20:27

Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, 8. dakikada Georges-Kévin N'Koudou'nun golüyle 1-0 öne geçti. İşte detaylar...

İstanbulspor - Beşiktaş maçında N'Koudou, kaleciye çarptırıp gol attı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor'a konuk oldu. İlk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında alan Kartal, son 2 maçından 4 puan çıkaran İstanbulspor'u mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor.

 

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 8. dakikasında Beşiktaş, Nkoudou'nun golüyle 1-0 öne geçti.

N'Koudou'nun şutu, David Jensen'e çarpıp gol oldu

Karşılaşmanın 7. dakikasında Beşiktaş'ta Wout Weghorst'a ceza sahasının hemen dışında faul yapıldı. Topun başına gelen N'Koudou'nun çektiği şut, İstanbulspor kalecisi David Jensen'e çarpıp içeri girdi ve siyah-beyazlı takım 1-0 öne geçti. Fransız yıldız bu sezonki 4. golünü kaydetti. 

Burak Yılmaz'dan sonra bir ilk! Nkoudou...

Öte yandan opta verilerine göre en üst lig kariyerinde ilk kez üst üste üç deplasman maçında gol sevinci yaşayan Georges-Kevin Nkoudou, Burak Yılmaz'dan (Nisan 2019'da vs Sivasspor) bu yana Süper Lig'de frikik golü atan ilk Beşiktaş oyuncusu oldu.

Sezona etkili bir başlangıç yaptı

Spor Toto Süper Lig ’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ’ta sezona etkili bir başlangıç yapan isimlerden biri de Kevin N’Koudou olmuştu. Sezon başında takımdan ayrılacağı gündeme gelen ve adı transferde Avrupa’dan bazı takımlarla anılan N’Koudou, geride kalan 6 haftada 386 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti.

Alanyaspor , Karagümrük ve Kayserispor maçlarında da fileleri havalandıran futbolcu, antrenmanlarda istekli bir görüntü ortaya koyarken, rekabete de hazır olduğunun sinyalini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler