N’Koudou önemli olan takım dedi! 'Umrumda değil...'

03.01.2021 - 21:27 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 21:35

Son dakika spor haberleri… Penaltı golü ile takımına galibiyeti getiren isimlerden N’Koudou, Kayseri deplasmanının ardından konuştu. Beşiktaş Kayserispor’u Süper Lig’in 16. haftasında 2 golle geçti. Karşılaşmanın ardından Georges-Kevin N'Koudou açıklamalarda bulundu ve attığı penaltı golü ile ilgili konuştu.

N’Koudou önemli olan takım dedi! 'Umrumda değil...'

Beşiktaş, TFF Süper Lig’in 16. hafta maçında Kayserispor’u deplasmanda 2-0 ile geçti. Siyah - beyazlılarda goller N’Koudou ve Hasic’ten geldi. 

N'Koudou, attığı gol ile ilgili olarak ''Gol attığım için maçın adamı olarak beni seçebilirler ama herkes savaştı ve bu sayede kazandık. Maçın adamı olmak umrumda değil. Ersin de çok kritik bir şut kurtardı. Önemli olan kazanmaktı'' dedi.

''Sezon başında yaşadıklarımız kolay değildi''

Maç maç ilerlediklerini belirten 25 yaşındaki futbolcu,  ''Bu maçın sonucunun liderliği getireceğini biliyorduk. Sezon başında yaşadıklarımız kolay değildi. Şimdi lideriz ve sezon sonuna kadar bunu korumak istiyoruz. Büyük kulüpseniz maçları tek tek düşünmek zorundasınız. Şu an lideriz ve bunu devam ettirmek için hemen Rizespor maçını düşüneceğiz. Ondan 3 puan alacağız ve sonra Hatayspor maçını düşünmeye başlayacağız'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler