Beşiktaş'ın Efsane Golcüsü Feyyaz Uçar'dan N'Koudou'ya Sert Eleştiri

17.04.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 09:06

Beşiktaş'ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar, Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Efsane Golcüsü Feyyaz Uçar'dan N'Koudou'ya Sert Eleştiri

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. İki takım ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamazken, ikinci yarıda ise kaleci Uğurcan Çakır ve Mert Günok'un yaptığı kurtarışlar karşılaşmaya damga vurdu.

Feyyaz Uçar'dan N'Koudou'ya eleştiri

Skorer'in derlediği habere göre; Beşiktaş'ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar, yayıncı kuruluşta yayınlanan programda karşılaşmayı değerlendirdi. Uçar, siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusu N'Koudou'yu da sert bir dille eleştirdi. İşte Uçar'ın açıklamaları...

"Bu çocuğun bir problemi var, onunla ayrı bir ilgilenmek lazım"

"Bir insanın performansı bu kadar değişken olamaz. Bu çocuk nasıl oluyor da 3 gün önce harika oynayıp, sonra kötü oynuyor. Bu çocuğun bir problemi var, onunla ayrı bir ilgilenmek lazım.

İlgini Çekebilir
AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE
Habere Git

"3 pozisyondan en doğrusunu görmüyor"

Ben böyle bir oyuncu görmedim. Oynatacağın gün karşına koyup özel olarak konuşman gerekiyor. Bu kadar yetenekleri olup da bu kadar sahaya yansıtamayan başka bir oyuncu ben görmedim. N'Koudou'nun futbol ezberi var. Ona göre oynuyor. 

Rakip biraz safsa yatırıp gidiyor. Ön görülebilir hareketleri var. 3 pozisyondan en doğrusunu görmüyor. N'koudou futbol bilgisi olarak gelişmez, geliştiremezsiniz.

"Neresinden baksan büyük hata" 

Jackson Muleka'nın bir pozisyonunu değerlendiren Uçar, "İncelediğimiz pozisyonda topa vurması kadar saçma bir şey yok. Çevre kontrolü yapamıyor. Kontrol yapmadığı için sıkıntı oluyor. Neresinden baksan büyük hata" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın serisi bozuldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler