(YAZILI ÖZET) Nottingham Forest - Burnley Maç Sonucu: 1-1

18.09.2023 - 23:43 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 23:52

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ve Burnley FC'nin karşılaştığı maçta Nottigham'ın yeni transferi Callum Hudson-Odoi ilk golünü attı.

(YAZILI ÖZET) Nottingham Forest - Burnley Maç Sonucu: 1-1

Bu akşam Premier Lig ekiplerinden Burnley, City Ground’da Nottingham Forest'a konuk oldu. 1-1 biten maçın ardından iki İngiliz kulübü de sahadan birer puan ile ayrıldı.

İlk yarıda Burnley üstünlüğü

Misafir ekip Burnley FC, Nottingham Forest karşısında ilk yarıda önemli bir avantaj yakaladı. Zeki Amdouni karşılaşmanın 41. dakikasında kaydettiği gol ile takımının ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını sağladı. 

Burnley 3 puanı koruyamadı

Karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 öne geçen Burnley, Nottingham Forest karşısındaki avantajını ikinci yarıda sürdüremedi. 22 yaşındaki yeni transfer Callum Hudson-Odoi maçın 61. dakikasında fileleri havalandırarak takımı için ilk golünü attı ve skoru 1-1 yaptı. 

Bu ayın başında transfer olmuştu

Callum Hudson-Odoi 1 Eylül'de Chelsea'den Nottingham Forest'a transfer oldu. Nottingham, 22 yaşındaki genç forvet için 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Hudson-Odoi, Chelsea forması giydiği dönemde toplamda 126 resmi maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 16 kez fileleri havalandıran genç forvet, 22 golün de assitini yapan isim oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler