Nottingham Forest'tan ilginç Joe Worrall isteği

06.03.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 12:22

Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig'den kadrosuna kattığı İngiliz stoper Joe Worrall hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Nottingham Forest'tan ilginç Joe Worrall isteği

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Fores'tan satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı Joe Worrall şu ana kadar istediği kadar forma şansı bulamadı.

Formayı Necip'e kaptırdı

Süper Lig'de 0-0 sona eren deplasmandaki Kayserispor maçında 90 dakika oynayabilen İngiliz stoper, Türkiye Kupası'ndaki Antalya maçında da son saniyelerde oyuna girmişti.

Beşiktaş'ın defanstaki sorunlarını çözmesi için kadroya dahil edilen ancak Kayseri macındaki performansıyla Santos'u tatmin edemeyen tecrübeli futbolcu formasını Necip'e kaptırmıştı.

Nottingham Forest'tan oynatın baskısı

Takvim'de yer alan iddiaya göre; Kulübeye hapsolan 27 yaşındaki oyuncunun kulübü Nottingham Forest'ın da geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'la temasa geçtiği ve Worral'ın oynatılması yönünde Siyah- Beyazlılar'a baskı yaptığı ifade edildi.

Opsiyonunun kullanılması beklenmiyor

Kartal'dan sezon sonuna kadar 600 bin Euro civarında bir maaş kazanan futbolcunun satın alma opsiyonun kullanılması beklenmiyor. Portekizli teknik adamın sakatlık ya da ceza olmadığı sürece Colley-Necip ikilisinden vazgeçmeyeceği de gelen haberler arasında.  

Senin için hazırladığımız haberler