Fabrice N'Sakala'dan Tepki Çeken Kupa Paylaşımı

06.01.2022 - 08:27 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 09:43

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala'dan Süper Kupa'nın kazanılmasının ardından bir paylaşım geldi. Kongolu futbolcunun gönderisi tepki çekti.

Fabrice N'Sakala'dan Tepki Çeken Kupa Paylaşımı

Beşiktaş, Katar’ın başkenti Doha’daki Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanan Süper Kupa finalinde Antalyaspor'u penaltılarla geçerek şampiyon oldu. Siyah beyazlılar şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nın ardından Süper Kupa'yı da kazanarak 3'te 3 yaptı.

N'Sakala'dan Süper Kupa paylaşımı

Siyah beyazlı takımda kadro dışı olan Demokratik Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala, Süper Kupa şampiyonluğunun kendisine ait sosyal medya hesabındah bir paylaşımda bulundu.

  

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan tarihi hat-trick
Habere Git

"Ne kadar kupa varsa aldık kardeeeshhh"

Şampiyonluk ve Türkiye Kupası'yla birlikte gülen bir fotoğrafnı paylaşan N'Sakala, "Ne kadar kupa varsa aldık kardeeeshhh" sözlerini not düştü. 

Paylaşımı tepki çekti

Daha önce yaptığı bazı paylaşımlar taraftarın tepkisini çeken tücrebeli futbolcunun bu gönderisi de Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti. Siyah beyazlı taraftarlardan bazıları, 'Ama sensiz kazandık', 'Sen sattın takımı' ve  'Üzülüyorum sana' şeklinde yorumlar yaptılar. 

Daha önce de taraftarı kızdırdı

Sosyal medyayı çok aktif kullanan Kongolu sol bekin daha önce yaptığı bazı paylaşımlar Beşiktaş taraftarıyla arasının bozulmasına neden olmuştu. Özellikle Vodafone Park'te 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından, bordo mavili futbolcu Yusuf Sarı'nın "Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah" paylaşımını beğenmesi olay olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler