Nuri Şahin’den Fenerbahçe için flaş açıklama

06.12.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 14:37

Yarın Napoli ile karşılaşacak Antalyaspor’da Nuri Şahin, İtalyan ekibinde forma giyen Kim Min-Jae ve Eljif Elmas'ı konuşurken Fenerbahçe ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Nuri Şahin’den Fenerbahçe için flaş açıklama

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Dünya Kupası arasında ikinci hazırlık maçına yarın 20.45’te Napoli karşısında çıkacak Antalyaspor’da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin CalcioNapoli24'ün sorularını yanıtladı. 

"Kim Min-Jae  ve Eljif Elmas, Türk futbolu için önemli"

Şahin, sezon başında Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae ve yine Fenerbahçe’den geçtiğimiz yıllarda İtalya’nın yolunu tutan Eljif Elmas’ın performansının Türk futbolu için önemli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'ye Kim Min Jae tebriği

Fenerbahçe’nin scouting departmanını Kim Min-Jae’yi tespit ettiği için tebrik ettiğini söyleyen Nuri Şahin, “Türkiye'de oynadığı dönemde herkes onun hayranıydı. Nasıl bir savunma oyuncusu olduğunu, nasıl oynanacağını bildiğini, modern futbolunu hemen gösterdi. Çok cesur, topa sahip, oyunu nasıl kuracağını biliyor, çok hızlı ve savunmada yetenekli" dedi. 

İlgini Çekebilir
"Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim"
Habere Git

"Eljif Elmas'ın nasıl büyüdüğünü görmek güzel"

Nuri Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye’de yetişen oyuncuların nasıl büyüdüğünü görmek güzel. Örneğin Eljif Elmas, Avrupa çapında başarılı olmayı başarıyor. Türk futbolu için de önemli bir şey.”

Nuri Şahin: Napoli’yi Antalya’da görmek büyük ayrıcalık

Napoli’den de övgü ile bahseden Nuri Şahin, “Bu maç bizim nerede olduğumuzu anlamak için bir test olacak. Bir ara topa sahip olmayı ve oyunumuzu göstermeyi umuyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim, Napoli'yi Antalya'da görme şansı bizim için büyük bir ayrıcalık” dedi.

"Napoli maçında sonuç önemli değil"

Napoli karşısında alınacak sonucun kendileri için önemli olmadığına vurgulayan Şahin, “Benim gibi genç bir teknik direktör için onları yakından görmek ve Avrupa'nın en iyileri arasında yer alan bir takımdan mümkün olduğunca çok şey öğrenmek önemlidir” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kim Min Jae ve Elif Elmas, Wesley Sneijder’i çıldırttı!
Habere Git

Nuri Şahin, Spaletti’nin hayranı

Teknik Direktörü Luciano Spalletti ile ilgili olarak da konuşan Şahin şunları söyledi: "Umarım kendisiyle tanışma şansım olur, oynarken onunla karşılaştım. Antrenörlük tarzını, oyun tarzını seviyorum."

Kim Min Jae ve Eljif Elmas'ın performansı

Fenerbahçe'den bu sezon Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, İtalyan takımıyla tüm kulvarlarda 20 maçta şans buldu. 26 yaşındaki futbolcu 2 kez gol sevinci yaşadı. 2019'dan beri Napoli forması giyen Eljif Elmas, bu sezon Kim Min Jae gibi 20 maçta oynadı. 3 gol atarken, 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler