Nuri Şahin'den özel röportaj... Galatasaray sözleri

30.07.2022 - 23:55 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 00:09

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Nuri Şahin, Dortmund'un YouTube kanalına konuştu. Şahin, Süper Lig'de ilk hafta yapacakları maç "Galatasaray Galatasaray’dır" yorumunu yaptı.

Nuri Şahin'den özel röportaj... Galatasaray sözleri

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, teknik sorumlu Nuri Şahin’in yetiştiği takımı Borussia Dortmund ile Dortmund’un antrenman tesislerinde bir hazırlık karşılaşması oynadı. Dortmund Youtube kanalı ve Sky Sport News’dan yayınlanan karşılaşma öncesinde ve sonrasında Nuri Şahin’e çok büyük ilgi vardı.  1-1 sona eren karşılaşmada Dortmund teknik direktörü Edin Terziç bir gün önce kupada oynayan hiçbir oyuncusuna yer vermezken Emre Can kaptan olarak sahaya çıktı. 

Dortmund YouTube kanalına konuştu

Karşılaşma sonrası Nuri Şahin Dortmund Youtube kanalında Dortmund’un ünlü medya sorumlusu ve stat anonsçusu Norbert Dickel’e bir röportaj verdi.


ND: Eski bir tanıdık eski bir arkadaş geri döndü. Bir metre dahi yürüyemiyorsun herkes yolunu kesiyor sana sarılıyor. 
NŞ: Eve gelmek çok güzel. Birçok tanıdıkla buluştum. Geçmişten yüzler gördüm. Çocukları sizi görmek çok güzel. Bunun yanında da bir maç oynadık. Mükemmel.

"Dortmund maçı iyi bir kapanış oldu"

ND: Maçtan ve kamptan memnun musun?

 

NŞ: Bizim için çocukların bu düzeyde bir Bundesliga takımına karşı kendilerini göstermeleri önemliydi. Kamp iyiydi. İyi çalıştık. Çocuklar için Borussia’ya karşı oynadıkları bu maç bir kampın doruk noktası oldu. Çok zevk aldık. İleriye doğru önemli bir adım daha attık. Bu nedenle iyi bir kapanış oldu.

"Antalya'da sıcaklık 45 derece"

ND: Gelecek sezon için bir tahminin var mı? Zor değil mi?

NŞ: Baskı zaten şimdiden var. Şimdiye kadar yaptıklarımızın üzerine koymak istiyoruz. Geçen sezonun iyi geçtiğini düşünüyorum. Umarım daha iyisini yaparız. 

ND: Ömer bana telefonundan gelecek hafta Antalya’daki hava sıcaklığını gösterdi. Herhalde antrenman yapmak çok zor olmalı.

NŞ: Akşamları çalışacağız. Şu anda hissedilen sıcaklık 45 derece. Eşim ise 50 vardır diyor. Göreceğiz. Dönmemiz lazım. Haftaya maçımız var. Eve döneceğimiz için memnunuz. Uzun zamandır Antalya’dan uzağız. Çocuklarımı göreceğim için mutluyum. Çocuklar ailelerini göreceklerine seviniyor. Bu nedenle sıcaklığa katlanmak zorundayız. 

"Galatasaray iyi transferler yaptı"

ND: Gelecek hafta Galatasaray’a karşı oynuyorsunuz. Daha ilk haftadan zor bir maç. Gerçi geçen sezon çok da iyi değillerdi.


NŞ: Galatasaray Galatasaray’dır. Büyük bir isim. İyi transferler yaptı. Bakalım nerede olduğumuzu göreceğiz.

"Dortmund'u çok iyi buldum"

ND: Biz de sen orada olduğun için Türkiye ligi ile ilgileniyoruz. 

NŞ: Ben de size, bize, herkese iyi bir sezon diliyorum. Umarım bu şehir yine büyük bir kutlama yapar. Çocukların ve Edin’in iyi bir sezon geçirmesini diliyorum. Antalya’da bir taraftarınız var. Her zaman davetlimsiniz. 

ND: Dünkü kupa maçını seyredebildin mi?

NŞ: Evet seyrettim. Edin’e seyirci için sıkıcı bir maçtı ama bu net bir galibiyet olduğu için bir antrenör için her zaman iyidir dedim. Dortmund’u çok iyi buldum. Çok tempoluydu. Çok iyi olduklarını gerçekten söylemeliyim.

Senin için hazırladığımız haberler