Nurullah Aslan eleştirilere yanıt verdi: "Takımı satmam"

17.04.2021 - 14:36 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 14:43

TFF 1. Lig takımlarından Yılport Samsunspor kalecisi Nurullah Aslan, kendisi hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. İşte detaylar...

Nurullah Aslan eleştirilere yanıt verdi: "Takımı satmam"

Samsunspor kalecisi Nurullah Aslan, sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt verdi. Aslan, "Bu kadar şeyi hak etmedim" dedi. 

Haber1965 sitesinde yer alan habere göre; Yılport Samsunspor’un genç kalecisi Nurullah Aslan sosyal medyada bir taraftarın sorusuna yanıt vererek kendisi ile ilgili söylentilere son noktayı koydu.

"Bu kadar ağır eleştirileri hak etmedim"

Son dönemlerde performans ile ilgili yapılan eleştirilerle ilgili bir Samsunspor taraftarının sorusu üzerine açıklamalarda bulunan başarılı kaleci Nurullah Aslan, “Ben küçük yaştan beri bu takımın deplasman maçlarını kaçırmamış biriyim. Çocukluğumdan bugüne hayalini kurduğum takımda forma giymenin gururunu yaşıyorum. Bu kadar ağır eleştirileri hak etmedim” dedi.

"Hiç bir zaman takımı satmam parada istemem"

Paranın kendisi için ikinci planda olduğunu belirten genç kaleci "Ben samsunluyum. Bu kadar şeyleri hak etmedim. performansım kötü ben de biliyorum ve çalışıyorum ama hiç bir zaman takımı satmam parada istemem" diyerek sözlerini tamamladı. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki kaleci, bu sezon çıktığı 30 maçta kalesinde 28 gol gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler