Nwakaeme: "Çok önemli bir maç bizim için"

23.10.2019 - 19:25 | Son Güncellenme: 23.10.2019 - 19:25

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonsporlu oyuncu Anthony Nwakaeme, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile sahalarında karşılaşacakları maç öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Nwakaeme'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Çalışmak ve odaklanmak formun sırrı. İşler sıkıntılı gitse bile odaklanarak işimi yapmaya çalışıyorum. Yeni transferler takıma yardımcı olmaya ve bu aileye katılmaya hazır. Yeni transferleri, camia hemen içine katmaya çalışıyorlar. Çok önemli bir maç ama bizim için bütün maçlar önemli. İster Süper Lig olsun, ister Avrupa Ligi olsun. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu önemli maçtan önce son idmanı yapacağız ve bakacağız."

Benim UEFA maçları öncesinde yaptığım ilk basın toplantım. Burada olduğum için heyecanlıyım. Umarım hepimiz için güzel bir maç olur. Çok fazla konuşmayı seven biri değilim. Saha içinde işini yapmaya çalışan biriyim. Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

Daha önce bir Rus takımına karşı oynamadım. Maçta oynasam da oynamasam da takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bireysel olarak amacım takıma katkıda bulunabilmek.

Hugo ve Ekuban bize çok katkı sağladılar geçen sene. Ekuban ise iyi başladı ancak bir sakatlık geçirdi. Ben takım oyuncusu olmaya çalışıyorum. Hocanız kiminle oynamanızı isterse istesin, ben onlarla en iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Maçlar geçtikçe birbirimizle ilişkimiz daha iyi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler