Beşiktaş, Anthony Nwakaeme'yi Transfer Ediyor! Anlaşma Sağlandı

19.12.2022 - 09:04 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 09:20

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Trabzonspor'un eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi transfer etmek için anlaşma sağladı. Güneş'in onay verdiği oyuncu Türkiye'ye dönüyor. Detaylar...

Beşiktaş,  Anthony Nwakaeme'yi Transfer Ediyor! Anlaşma Sağlandı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istediği doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken Siyah-Beyazlılara geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme önerildi. Kartal, uzun süredir görüşme yaptığı oyuncuyla anlaşmayı sağladığı iddia edildi. Detaylar...

''Sorunsuz imza atarım''

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ın transfer radarındaki Anthony Nwakaeme, Kartal'a şu sözlerle yeşil ışık yaktı: "Siz direkt Al-Fahya ile temas kurup anlaşmaya varırsanız ben hiç sorun yaşatmadan imzayı atarım. Talebin benden kulübe değil, kulüpten bana gelmesi en mantıklı yol!" dediği ifade edildi.

İstanbul'a geldi, görüşme oldu

Beşiktaşlı yöneticiler, İstanblu'da görüşme yaptıkları Nwakaeme ile bir araya gelerek resmen tekliflerini ilettikleri iddia edildi. Siyah-Beyazlılar, Nwakaeme’nin Al-Fahya’dan bonservisini alıp gelmesi halinde devre arasında sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız yuvadan uçuyor!
Habere Git

Anthony Nwakaeme'nin gelme istediğinden sonra Kartal, Al-Fahya Kulübü ile direkt temasa geçme kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu bonservissiz kadrosuna katmak için Suudi Arabistan ekibi ikna etmeye çalışacak.

Şampiyonlukta katkısı var

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon şampiyon olmasında büyük katkı sağlayan Nwakaeme, Bordo-Mavili formayla geçen sezon 30 karşılaşma oynadı. Tecrübeli oyuncu 30 karşılaşmada  13 gol ve 10 asistlik performans ortaya koymuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Emlakjet düşme hattında!
Habere Git

Trabzonspor ile maaşta anlaşamadı

Bordo-Mavililerin şampiyonluk kutlamasına katıldıktan sonra biten sözleşme için masaya oturan Nwakaeme, yüksek maaş talebinden dolayı Fırtına ile anlaşma sağlayamadı. Daha sonra Süper Lig'in diğer ekipleri ve Avrupa'dan bazı kulüplerle görüşen Nwakaeme, anlaşma sağlayamaması sonrası Suudi Arabistan ekibi  Al-Fahya’yla anlaşmıştı.

Ghezzal'ın yerine

Siyah-Beyazlılarda bu sezon sakatlıktan kurtulamayan yıldız oyuncu Rachid Ghezzal'ın eskikliğini kapatacak oyuncu araması sürerken gündeme Nwakaeme geldi. Teknik direktör Şenol Güneş, Rachid Ghezzal'ın sakatlığı geçene kadar Nwakaeme ile o boşluğu kapatmak ve rotasyon oluşturmak istiyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine geldi

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Nwakaeme'nin iki ekip ile anlaşamadığı iddia edildi. Fenerbahçe ise tecrübeli oyuncu ile görüşme yapmadıklarını açıklamıştı. Galatasaray'ın görüşme yaptığı Nwakaeme, maaş konusunda anlaşma sağlayamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler