Galatasaray, Anthony Nwakaeme'yi Transfer Etmek İstiyor! Görüşmeler Başladı...

06.07.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 17:45

Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Trabzonspor ile yollarını ayıran Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Anthony Nwakaeme'yi Transfer Etmek İstiyor! Görüşmeler Başladı...

Trabzonspor ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluk sevinci yaşayıp bu sezon takıma veda eden Anthony Nwakaeme için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. 

Galatasaray, Nwakaeme ile görüşmelere başladı

Fanatik'te yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray 'da, Dursun Özbek yönetimi kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başladı.

Okan Buruk takımda görmek istiyor

 Teknik direktör Okan Buruk'un takımında görmeyi çok istediği Nijeryalı yıldızın menajeri ile Sarı-Kırmızılı yönetim arasında görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor'la ücrette anlaşamadı

Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yetenekli futbolcu, Bordo-Mavili ekiple ücret konusunda anlaşamayınca kulüpten ayrılmıştı. 

İsmi Fenerbahçe ile anıldı

Adı Fenerbahçe ile de anılan Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon Euro ücret istediği biliniyordu. Karadeniz temsilcisi ise Nijeryalı yıldıza 2 yıllık sözleşmenin yanı sıra 500 bin Euro maaş, 500 bin Euro imza parası ve 500 bin Euro bonus önermiş ancak oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

Trabzonspor performansı

Trabzonspor kariyerinde 145 maça çıkan Nwakaeme, 47 gol ve 40  asist kaydetti. Opta verilerine göre, Süper Lig'e geldiği 2018/19 sezonundan bu yana Trabzonspor formasıyla en fazla gol atan (39), asist yapan (31), şut pası veren (199), net gol pozisyonu yaratan (42), çalım atan (294) ve rakip ceza sahasında topla buluşan (542) oyuncu Anthony Nwakaeme.

Senin için hazırladığımız haberler