Trabzonspor'un eski golcüsü Nwakaeme, Süper Lig'e geri dönüyor

23.10.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 14:57

Yeni takımı Al-Fahya ile adeta kariyerinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor'un eski golcüsü Anthony Nwakaeme, devre arasında Süper Lig'e geri dönebilir.

Trabzonspor'un eski golcüsü Nwakaeme, Süper Lig'e geri dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezon Trabzonspor'la sözleşme uzatmayan ve Suudi Arabistan takımı Al-Feiha'ya transfer olan Anthony Nwakaeme, devre arasında Süper Lig'e geri dönebilir.

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'da mutlu değil

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor'dan ayrılan ve Al Fayha'ya imza atan Anthony Nwakaeme, burada umduğunu bulamadı. Öyle ki Süper Lig'de şampiyonluk yaşayarak Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'ta küme düşmemeye oynuyor. Arabistan'da mutlu olmayan golcü oyuncunun devre arasında Türkiye'ye geri gelebileceği iddia ediliyor.

6 maçta 3 gol

Suudi Arabistan Ligi'nde şu ana kadar çıktığı 6 resmi maçta 3 gol atmasına rağmen takımına galibiyet aldıramayan tecrübeli oyuncu, mevcut durumdan hoşnut olmadığı ve devre arasında duruma göre ayrılık kararı alabileceği öğrenildi. 16 takımlı Pro Lig'de 15. sırada yer alan Al-Feiha'nın sadece 2 puanı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Trabzon tek atıyor, üç alıyor
Habere Git

Nwakaeme, Galatasaray ile anılıyor

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Anthony Nwakaeme'nin ismi en fazla Galatasaray ile anılmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin, Nijeryalı futbolcuya hala ilgisinin sürdüğü ve devre arasında harekete geçeceği iddia ediliyor.

Trabzonspor'da müthiş bir performans sergiledi

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'da şampiyonlukla biten sezonda takımın 1 numaralı oyuncusu olmuştu. Karadeniz ekibinin hücum planlarının üzerine kurulu olduğu Nijeryalı hücumcu, sezonu 15 gol 11 asistle tamamlayarak ligin yıldızı haline gelmişti. Trabzonspor formasıyla 145 maça çıkan Nwakaeme, 47 gol 40 asistlik müthiş bir performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler