Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme, Yeni Sözleşme Konusunda Açıklama Yaptı

20.02.2022 - 18:15 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 18:27

Ligde Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk oldu. Maçın yıldızı Anthony Nwakaeme, mücadele sonrası açıklama yaptı. Nwakaeme, yeni sözleşme hakkında konuştu.

Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme, Yeni Sözleşme Konusunda Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maçı 4-0 kazanan Trabzonspor'da 2 gol kaydeden Anthony Nwakaeme, maç değerlendirmesi yaparken, yeni sözleşme hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu maç önemsizmiş gibi davranmayacağız"

Mücadeleyi değerlendiren Nwakaeme, "Öncelikle tüm takımımızı tebrik etmek istiyorum. Aslında bizim için çok önemliydi bugün. Geçen haftada söylemiştim bunu bizim için her maç önemli, hiçbir maçta rahatladığımızı ya da hiçbir maçta sanki bu maç önemsizmiş gibi davranmayacağımızı söylemiştim. Bugün de bizim için çok önemliydi." dedi.

"Kupayı görene kadar mücadele edeceğiz"

Değerlendirmelerine devam eden yıldız oyuncu, "Biz kupayı kendi ellerimizde görene kadar asla bu yarışı bırakmayacağız ve yarış halen devam ediyor ama kupa ellerimize gelene kadar biz mücadeleyi vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz"

Sözleşmesi hakkında gelen soruyu yanıtlayan Nwakaeme, "Başkana sormanız gerekiyor bunu aslında. Trabzon'u seviyorum, burada mutluyum. Birkaç gün içinde neler olacağını hep birlikte göreceğiz zaten." şeklinde konuştu.

Dorukhan Toköz: "Ona göre çalıştık"

Karşılaşmanın 4. golünü kafa vuruşu ile atan Dorukhan Toköz, "Daha önce de kafa golüm vardı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Çünkü Alanya deplasmanı çok zor bir deplasman. Biz de buraya gelmeden önce arkadaşlarımızla konuştuğumuzda çok zor bir maça gittiğimizi, çok iyi bir futbol oynayan bir takıma gittiğimizi konuştuk ama hafta içi ona göre çalıştık, çalıştığımız şeylerin de karşılığını aldık." dedi.

"Önde baskı kurduk"

Dorukhan, "Önde baskı kurduk ve baskıdan gol attık. O yüzden çok mutluyuz. 2. yarı biraz daha geride bekledik. 3 puan için daha mutluyuz. Elimizden geleni yapıyoruz. Her hafta değişik çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler